Wat voor soort stijltang is het beste?

Keramische stijltangen zijn fantastisch om kroezen glad te strijken en te verminderen. Keramiek houdt de warmte goed vast en kan hoge temperaturen bereiken en warmte verdelen zonder uw sloten te beschadigen. Keramische of toermalijnplaten werken net zo effectief als keramische strijkijzers. Heb je fijn haar? Maak hem veilig recht met een keramische stijltang.

De ionische krachten leveren gezonde resultaten op met een grote glans. Dames met krullend haar moeten op zoek naar een met titanium geplateerd flatiron. Titanium werkt het beste voor krullend haar omdat het kroezen helpt afdichten. Een optie met hogere warmtestanden is ook belangrijk om te overwegen, omdat je dan het juiste niveau van rechtheid kunt bereiken.

Dit BaByliss PRO-strijkijzer is een cult-favoriet onder de gemeenschap van krullend haar omdat het de klus klaart. Of het nu gaat om langere krullen of je randen aan de voorkant, het maakt ze recht. Het hangt af van het type haar en de resultaten die je wilt bereiken. Als je haar zacht, dun en gemakkelijk recht te trekken is, kies dan een keramische stijltang.

Voor grof, dik en hardnekkig haar is een titanium stijltang de beste keuze. Misschien ben je een stylist die een stijltang wil die op verschillende kapsels werkt, of heb je iets nodig met hogere warmte-instellingen die grover natuurlijk haar gladstrijken. Degenen met korte stijlen moeten kiezen voor een stijltang met een plaat van 2,5 cm, terwijl degenen met halflang of lang haar een stijltang tussen 1,25 en twee inch moeten kiezen. We hebben ook de duurzaamheid getest door elk strijkijzer twee keer op ijdelheidsniveau te laten vallen om te zien of het zou breken, schilferen of krassen.

Er gaat niets boven de glans en slankheid die voortkomt uit het verzegelen van je stijl met een stijltang. Wat de Dyson ook onderscheidt van de andere platte ijzers op deze lijst, is het gebruik van flexibele koperen platen die haar vormen en verzamelen, waardoor je kunt stylen met minder warmte en druk op de haarstreng. Stefan Bertin, een in Londen gevestigde haarstylist, vertelde ons dat keramische strijkijzers de meest betaalbare optie zijn van de drie soorten stijltangen. Omdat er echter honderden strijkijzers op de markt zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.

Er is een klein verschil tussen keramische strijkijzers en titanium strijkijzers, maar het maakt of breekt de hele look. Het wit-en-roségouden stijltang van T3 lijkt bijna te Instagram mooi om te functioneren, maar het heeft hersens die bij zijn schoonheid passen. De automatische uitschakeling van het strijkijzer deed precies wat het merk beweerde en werd precies een uur nadat het was ingeschakeld uitgeschakeld. En met zijn ergonomische grip is het nog nooit zo comfortabel geweest om kroezen te bestrijden met een paar passen van een stijltang.

Deze platen verwarmen doorgaans de snelste en gelijkmatiger verdelen de warmte in vergelijking met keramische platen, waardoor minder passen over het haar mogelijk zijn, een gladdere afwerking en „veel betere resultaten dan het keramische strijkijzer”, zei Foster. Klein maar machtig, deze vrolijk kleurrijke stylingtool biedt alle verfijning en technologie van grotere, duurdere, somberere modellen (flatirons hoeven niet zwart te zijn, weet je).