Is er een stijltang die het haar niet beschadigt?

Beste stijltangen die het haar niet beschadigen (202) LumaBella Keratine. Voor een super betaalbare prijs is deze best verkochte Conair-stijltang een geweldige koop als je je zorgen maakt over de gezondheid van je haar. Het is niet alleen ontworpen met keramische platen van toermalijn om je haar gelijkmatig te verwarmen, maar het heeft ook vijf unieke warmte-instellingen, zodat je de beste voor je kunt vinden (het vinden van een warmte-instelling die op je haar werkt zonder te overdrijven is essentieel voor het minimaliseren van schade). Hier getoond in het formaat van 1 inch, wordt deze stijltang ook geleverd in 1,5-inch en 2-inch modellen, als je de voorkeur geeft aan een bredere plaat bij het rechttrekken van je haar.

Meer dan 1.500 Amazon-recensenten zijn enthousiast over deze hoogwaardige maar goedkope stijltang. Om schade te voorkomen, helpen microsensoren in de keramische toermalijnplaten van dit stijltang de temperatuur te regelen, zodat uw haar niet wordt blootgesteld aan agressieve of schadelijke hitte. De warmte-instellingen kunnen worden aangepast van 265 tot 450 graden Fahrenheit en zijn gemakkelijk zichtbaar vanaf de wijzerplaat aan de zijkant van de stijltang, waardoor elke kans wordt geëlimineerd dat u per ongeluk te veel warmte op uw haar gebruikt. Deze set wordt ook geleverd met een hitteveilige handschoen om je handen te beschermen wanneer je de stijltang gebruikt, en een heleboel clips en haarscheiders om individuele secties tegelijk te stylen.

Je krijgt ook een handige reiskoffer met deze stijltang, zodat je hem mee kunt nemen als je onderweg bent. Het beste van alles is dat je je haar rond de gebogen achterkant van de stijltang kunt wikkelen om ook een krul te creëren met dit haargereedschap. Dit 1-inch stijltang is gemaakt met keramische platen voor avondverwarming en heeft een aanraakcompatibele warmteknop die u eenvoudig omhoog of omlaag kunt vegen om de warmte te verhogen of te verlagen. Het temperatuurbereik op deze stijltang strekt zich uit van 250 tot 450 graden Fahrenheit.

En hoewel dit stijltang enkele van de mooiere (en schadepreventie) kenmerken van andere opties op deze lijst mist, zweren recensenten dat het haar er gezond, glanzend en recht uit laat zien zonder schade. Op dit punt zou je waarschijnlijk kunnen raden dat dit uitspouwwaardige stijltang ook platen heeft die gelijkmatig verwarmen dankzij hun keramische constructie. In tegenstelling tot andere op deze lijst, heeft deze Italiaanse stijltang ook een iets bredere plaat dan de meeste haargereedschappen op deze lijst (1,25 inch breed). Volgens de fabrikant zullen de ionische toermalijn-doordrenkte platen van dit stijltang je haar herstellen met 3 miljoen negatief geladen ionen elke minuut dat je het gebruikt.

Dat betekent dat je haar meer vocht vasthoudt terwijl je het steil maakt en minder snel kroezen of uitdrogen bij herhaalde blootstelling aan hitte. Maar geloof me niet op mijn woord. Honderden Amazon-fans zweren bij dit model. Bij het kopen van een stijltang voor beschadigd haar, zijn er bepaalde factoren waarmee u rekening moet houden en moet u kiezen voor een optie die voldoet aan de specifieke behoeften van uw bekroning glorie.

Deze professionele stijltang wordt geleverd met verbazingwekkende elementen die het natuurlijke vocht van je haar vasthouden, het beschadigen en trekken van strengen tijdens het rechttrekken voorkomt en kroeshaar transformeert in glanzend, gezond en glad haar. Of je nu dik haar, fijn haar, kort haar of lang haar hebt, je kunt de temperatuur aanpassen aan je stylingbehoeften. Je hebt meestal ook minder passen nodig om het gewenste richteffect te krijgen, omdat de warmteverdeling van toermalijn de beste van de drie soorten is, volgens Bertin. Ten tweede gebruiken de platen acht HeatBalance-microsensoren om de warmte die naar buiten komt te regelen en ervoor te zorgen dat je je haar niet oververhit.

Scarlett heeft een ongezonde obsessie met alles wat met mode, make-up en haarstyling te maken heeft en is constant op zoek naar glimmende nieuwe tools om mee te spelen. Het wordt ook geleverd met verschillende accessoires, zoals een arganolie haarbehandeling op reisformaat, zakje en een handschoen. Titaniumplaten geleiden op hun beurt snel warmte, wat kan zorgen voor een sneller rechttrekken, maar kan je haar ook blootstellen aan hogere temperaturen die schade kunnen veroorzaken. Als je bijvoorbeeld dik haar hebt, wil je een hogere warmtestand gebruiken dan iemand met dun of fijn haar.

De volgende op de lijn is de NITION Professional Salon stijltang, en het is een multifunctionele stijltang. Het behield een consistente, constante temperatuur van 365º om het haar te beschermen tegen overmatige hitteschade en de technologie zorgt voor gelijkmatige warmte over de hele plaat voor een gelijkmatige styling. Wanneer het metaal, meestal aluminium, wordt blootgesteld, kan dit volgens Bertin schade aan je haar veroorzaken. De toermalijnplaten warmen zachtjes op in slechts 15 seconden, terwijl het keramiek helpt bij een gelijkmatige verdeling van de warmte door de gevoelige haarlokken.

.