Is een stijltang van keramiek of titanium beter voor natuurlijk haar?

Zowel Kimble als Miller zijn het erover eens dat keramische platen als het gaat om plat strijken, natuurlijk haar, een geweldige optie zijn vanwege hun vermogen om warmte gelijkmatig te verdelen en tegelijkertijd schade aan het haar te minimaliseren. Warmteoverdracht is hoe lang het duurt voordat de warmte van de plaat van de plaat naar je haar gaat. Keramische strijkijzers verwarmen het haar van binnenuit, met behulp van een zachtere infraroodenergie. Titanium strijkijzers verwarmen het haar gewoon van buiten naar binnen, heel snel.

Titanium is absoluut het beste in het opwarmen en overbrengen van warmte, dus ze zijn veel sneller en effectief op dik en grof haar. De ingebouwde sensoren kunnen onmiddellijk uw haartype identificeren en de perfecte warmte-instelling kiezen voor optimale resultaten. Het keramische 1-inch plaattype is ook aanpasbaar aan de door u gewenste stylingtemperatuur. Er wordt gezegd dat het haarbreuk met ongeveer 70% vermindert.

Meestal heeft je natuurlijke haar een plaatgrootte van ongeveer 1 inch tot 1 ¼ inch nodig voor een optimale straightening. Als je langer haar hebt, kun je met grotere platen gaan, en kort tot halflang haar moet voorkomen dat je een stijltang van meer dan 1 ¼ inch koopt. Titanium strijkijzers worden aanbevolen voor meisjes met dik, grof gezond haar. Toch, als je lokken goed of normaal zijn, kun je ook een titanium stijltang gebruiken.

Begin gewoon met een lager warmteniveau en wees voorzichtig om te voorkomen dat je lokken verbrandt. Dit Remington keramische stijltang heeft een stijlvol paars ontwerp, en dat is niet het enige voordeel. Het beschikt over keramische platen van 1 inch met titaniumdekking die kroezen en statische elektriciteit helpt elimineren. Het gereedschap warmt op in ongeveer 30 seconden en u kiest uit 6 temperatuurinstellingen, variërend van 310° F tot 410° F.

De huidige temperatuur wordt weergegeven op het LCD-scherm. De bedieningselementen bevinden zich aan de zijkant van de handgreep, dus u kunt per ongeluk instellingen wijzigen tijdens het stylen. Dit keramische stijltang warmt op in 30 seconden en de maximale temperatuur is 460° F. Houd er rekening mee dat de fabrikant op dit moment de kleur van de platen verandert, dus u kunt een stijltang ontvangen met gele of zwarte verwarmingsplaten.

De kleur maakt me niet uit, maar er kunnen mensen zijn voor wie het belangrijk is. Kortom, deze keramische stijltang van Herstyler doet het werk voor een geweldige prijs. Ten eerste hou ik echt van het verbazingwekkende blauwe ontwerp van deze BaBylissPro nano titanium stijltang. Het gereedschap zelf is 15 inch lang, wat niet compact is, maar het is extreem licht - slechts 9,6 oz.

In mijn ervaring konden dergelijke lichtgewicht strijkijzers op de vingers van één hand worden geteld, dus dat is nogal een verdienste. Bovendien wordt gezegd dat de gladde titanium 1,5-inch platen ultrahoge hitte geleiden en zelfs bestand zijn tegen corrosie. Met extra lange titanium platen van 1 inch maakt deze stijltang het stylen nog sneller en gemakkelijker. De titaniumkeramische technologie helpt kroezen en statisch te verminderen, het haar glad te strijken en extra glans toe te voegen.

U kunt kiezen uit 6 warmtestanden, variërend van 320° F tot 455° F, en de huidige temperatuur wordt weergegeven op het LCD-scherm. En er is een geheugenfunctie met vergrendelingsbediening die uw voorkeursinstelling onthoudt. Voor zover ik weet, is dat een vrij zeldzame functie bij stijltangen. Er wordt beweerd dat hun uitzonderlijke zirkoniumtitaniumcoating het duurzame oppervlak creëert voor een soepele styling, en keramische warmtetechnologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.

Met zijn titanium geplateerde ionische platen die ook doordrenkt zijn met keramiek, is de technologie een baanbrekend ontwerp dat volledige dekking biedt bij het strijken van je haar. Titaniumplaten zijn met name veel lichter dan die van keramiek, waardoor de illusie ontstaat dat er meer passen nodig zijn om een goede rechttrekken te bereiken. Je kunt deze keramische stijltang van Conair niet alleen gebruiken voor het rechttrekken, maar ook voor het maken van krullen en golven, omdat het ontwerp geschikt is voor verschillende kapsels. De keramische platen van toermalijn bieden ook een gemakkelijke glijbaan door het haar, en het strijkijzer kan op alle soorten krullen werken, inclusief golvende en kinkier texturen.

Dikke haartypes hebben meer warmte nodig om de beste resultaten te bereiken, dus een titaniumijzer is het meest effectief. Als alternatief kunt u de Smooth N' Shine Conditioning Polisher gebruiken om dezelfde zachte look op uw haar te krijgen, maar dan met natuurlijke oliën zoals zwart zaad en kokosnoot. Dus, waarom zijn keramische strijkijzers over de hele markt en zo betaalbaar? Er zijn veel redenen waarom dit het geval is met keramische plaatmaterialen en het type haar waarmee ze kunnen worden gebruikt. Het interieur is gecoat met een glad titaniummateriaal dat na verloop van tijd niet zal corroderen en het kan oplopen tot 450 graden.

Ik kocht RUSK Engineering Heat Freak Professional Ceramic omdat ik dik haar heb en ik op zoek was naar een product dat me kan helpen met mijn haar. Als je handen pijn hebben bij het vasthouden van het rechte en stevige lichaam van stijltangen, kun je de Croc Classic stijltang kopen vanwege het speciaal ontworpen ronde lichaam. Pricilla Valles, een beroemdheidsextensionist, houdt van dit stijltang vanwege al zijn hightech-functies, net als recensenten. Ik heb een liefdesrelatie met zowel titanium als keramiek, maar als ik zou moeten kiezen welke ik zou voorstellen voor niet-professioneel gebruik, zou het keramiek zijn.

Vaker in de winter dan in de zomer, zou ik zeggen dat ik mijn haar in de winter om de week plat strijk, en in de zomer waarschijnlijk een of twee keer voor de hele zomer. Het is het ideale platte ijzeren plaatmateriaal voor mensen met dikke en hardnekkige haartypes, hoewel het nog steeds met zorg moet worden gebruikt vanwege de extreem snelle warmteoverdracht, het is gemakkelijk voor iemand zonder ervaring en voorzichtigheid om zijn haar te beschadigen. Premium keramische strijkijzers gebruiken daarentegen veel lagen keramische platen, zodat het oppervlak niet schilfert. .