Zijn strijkijzers goed voor je haar?

De hitte kan ook je hoofdhuid beschadigen, waardoor deze uitdroogt en schilfert. Voor wie op zoek is naar de beste stijltang voor nat haar, investeer in een gespecialiseerde stijltang voor nat tot droog haar. Het gebruik van een gewone stijltang zal je haar ernstig beschadigen, omdat ze speciaal zijn ontworpen om alleen op droog haar te worden gebruikt. De natte tot droge stijltangen heeft verschillende technologie en een ontluchtingssysteem dat het water voorzichtig verwijdert van vochtig haar en omzet in stoom.

Voor een super betaalbare prijs is deze best verkochte Conair-stijltang een geweldige koop als je je zorgen maakt over de gezondheid van je haar. Het is niet alleen ontworpen met keramische platen van toermalijn om je haar gelijkmatig te verwarmen, maar het heeft ook vijf unieke warmte-instellingen, zodat je de beste voor je kunt vinden (het vinden van een warmte-instelling die op je haar werkt zonder te overdrijven is essentieel voor het minimaliseren van schade). Hier getoond in het formaat van 1 inch, wordt deze stijltang ook geleverd in 1,5-inch en 2-inch modellen, als je de voorkeur geeft aan een bredere plaat bij het rechttrekken van je haar. Meer dan 1.500 Amazon-recensenten zijn enthousiast over deze hoogwaardige maar goedkope stijltang.

Om schade te voorkomen, helpen microsensoren in de keramische toermalijnplaten van dit stijltang de temperatuur te regelen, zodat uw haar niet wordt blootgesteld aan agressieve of schadelijke hitte. De warmte-instellingen kunnen worden aangepast van 265 tot 450 graden Fahrenheit en zijn gemakkelijk zichtbaar vanaf de wijzerplaat aan de zijkant van de stijltang, waardoor elke kans wordt geëlimineerd dat u per ongeluk te veel warmte op uw haar gebruikt. Deze set wordt ook geleverd met een hitteveilige handschoen om je handen te beschermen wanneer je de stijltang gebruikt, en een heleboel clips en haarscheiders om individuele secties tegelijk te stylen. Je krijgt ook een handige reiskoffer met deze stijltang, zodat je hem mee kunt nemen als je onderweg bent.

Het beste van alles is dat je je haar rond de gebogen achterkant van de stijltang kunt wikkelen om ook een krul te creëren met dit haargereedschap. Dit 1-inch stijltang is gemaakt met keramische platen voor avondverwarming en heeft een aanraakcompatibele warmteknop die u eenvoudig omhoog of omlaag kunt vegen om de warmte te verhogen of te verlagen. Het temperatuurbereik op deze stijltang strekt zich uit van 250 tot 450 graden Fahrenheit. En hoewel dit stijltang enkele van de mooiere (en schadepreventie) kenmerken van andere opties op deze lijst mist, zweren recensenten dat het haar er gezond, glanzend en recht uit laat zien zonder schade.

Op dit punt zou je waarschijnlijk kunnen raden dat dit uitspouwwaardige stijltang ook platen heeft die gelijkmatig verwarmen dankzij hun keramische constructie. In tegenstelling tot andere op deze lijst, heeft deze Italiaanse stijltang ook een iets bredere plaat dan de meeste haargereedschappen op deze lijst (1,25 inch breed). Volgens de fabrikant zullen de ionische toermalijn-doordrenkte platen van dit stijltang je haar herstellen met 3 miljoen negatief geladen ionen elke minuut dat je het gebruikt. Dat betekent dat je haar meer vocht vasthoudt terwijl je het steil maakt en minder snel kroezen of uitdrogen bij herhaalde blootstelling aan hitte.

Maar geloof me niet op mijn woord. Honderden Amazon-fans zweren bij dit model. Deze budgetvriendelijke stijltang heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en meer dan 9.600 geverifieerde vijfsterrenbeoordelingen op Amazon. Dit betekent dat je haar snel stijltang kan zijn en geen hoge hitte nodig heeft om te worden getemd en gestrekt.

Als je een stijltang wilt gebruiken voor krullen en strandgolven, raadde Jones-Muñoz ook strijkijzers aan met afgeronde ruggen waarmee je je haar op de achterkant van de stijltang kunt krullen zonder veel te trekken en te trekken. Je kunt krullen effectief rechttrekken met een stijltang zonder je krulpatroon te beschadigen bij het gebruik van toermalijnstrijkijzers. Harvey raadde strijkijzers aan met een digitaal display, die de exacte temperatuur aangeven die het strijkijzer bereikt en eventuele schommelingen. Met HeatBalance-microsensoren, keramische en toermalijnplaten en instelbare temperatuurinstellingen ziet je haar er ongetwijfeld slanker en gladder uit dan het voorstrijken.

In plaats daarvan zei Bertin dat keramische strijkijzers „ideaal zijn voor mensen met droog, beschadigd of fijn haar die niet zoveel warmte nodig hebben. Natuurlijk is het een investering, maar het rendement op Bio Ionic's 10x Pro Styling Iron loont elke keer dat je het gebruikt. Ze merkte op dat toermalijn een barrière vormt voor overmatige hitte en, zoals bij de meeste moderne verwarmingsgereedschappen, „maakt de mogelijkheid om de temperatuurinstellingen aan te passen dit strijkijzer een uitstekende keuze voor de meeste haartypes en texturen. .