Is het beter om je haar te krullen met een stijltang?

Ja, je kunt perfecte krullen krijgen door een stijltang te gebruiken. En als je de techniek goed hebt, loop je nooit het risico goedkope krullen te hebben die er in de vroege jaren klaar uitzien voor een middelbare schoolbal. Ik denk dat het flatiron je zoveel meer een natuurlijke beachy look geeft dan een krultang. Het is sneller en gemakkelijker om je haar te krullen met een krultang.

Bovendien geeft een krultang je meer opties voor verschillende soorten krullen en golven, en zal het je haar nooit met een plooi of bult achterlaten. Een stijltang - ook wel stijltang genoemd - kan je nog steeds geweldige resultaten opleveren en is een multifunctioneel hulpmiddel, dus het is een goede optie als je een beperkt budget hebt en zowel rechte als gekrulde stijlen wilt kunnen creëren. Welke tool is het beste voor jou? Het hangt af van je stijl. Dus hoe moeten we het ding precies hanteren voor specifieke stijlen? Of je nu hebt geworsteld en gefaald of de techniek nooit helemaal hebt geperfectioneerd, we hebben een volledig onfeilbare gids samengesteld over hoe je je haar kunt krullen met een stijltang die (naar onze ervaring) een slagingspercentage van 100 procent heeft.

Leer verder enkele professionele tips voor het krullen van je haar met een stijltang, van warrige strandlokken tot veerkrachtige krullen en gepolijste golven. Om lossere S-golven te creëren, zegt Kim te beginnen met een centimeter breed horizontaal deel van het haar. Tik het flatiron lichtjes op je haar terwijl je een doorlopende 'S' vorm maakt van wortel tot punt, legt ze uit. Je kunt dit zelfs van begin tot wortel doen.

Het maakt prachtige, moeiteloze golven en afhankelijk van hoe breed de rondingen zijn, kan het losser of strakker uitkomen. Onze favoriete kapsels voor vrouwen boven de 60. Verdeel je haar in verticale secties. Als je haar dik is, verdeel het dan eerst van oor tot oor in tweeën en knip de bovenkant weg.

Als je merkt dat je haar moeite heeft om krullen binnen te houden, wil je dit misschien na elke sectie doen, en dan ook aan het einde. Deze geliefde krultang is verkrijgbaar in verschillende vatmaten, zodat je elke keer je favoriete krul kunt krijgen. Een nadeel dat krultangen hebben, is dat je krultang een enkele maat heeft, dus je hebt meerdere krulspelden nodig om krullen van verschillende grootte te krijgen. Misschien heb je dingen gehoord over blauwe en paarse shampoos als tegengif voor koperachtig haar, maar weet je niet zeker wat ze doen en hoe ze werken.

Maar als er één strijkijzer in je arsenaal zit, is het een ouderwets stijltang omdat het niet alleen is om het haar recht te houden. Het maakt niet uit welke hot tool je gebruikt, deze tips en trucs helpen je haar te beschermen en swoon-waardige krullen te bereiken. Krultangen maken krullen bijna onfeilbaar, maar ze zijn beperkt tot slechts één maat, tenzij je gaat met een taps toelopende toverstaf of verwisselbare vaten. Het is super veelzijdig met warmteopties variërend van 140 tot 450 graden, waardoor het perfect is voor alle haartypes.

Hoewel het contra-intuïtief klinkt, kun je een stijltang gebruiken om je haar te krullen - of je nu op zoek bent naar strandgolven of strakke krullen. Je kunt je haar ook in ringen pinnen voordat je gaat slapen en's ochtends de pinnen eruit halen voor golvend haar. Met een stijltang verwarm je beide kanten van het haar, en dat betekent dat de krullen of golven goed zitten en voor altijd meegaan. Volg mee om te leren hoe je de prachtige krullen kunt krijgen die je altijd al wilde hebben - zonder een krultang te gebruiken.

Titanium warmt snel en gelijkmatig op, hoewel ze duurder kunnen zijn, terwijl keramische ijzers geweldig zijn voor de meeste haartypes, iets goedkoper zijn, maar na verloop van tijd slijten ze wel. Ze hebben een metalen vat en een klem die het haar tegen het gereedschap houdt om schone, gepolijste krullen te creëren.