Wat is de veiligste stijltang?

Beste stijltangen die het haar niet beschadigen (202), BaByliss PRO Nano Titanium, CHI Original Ceramic, LumaBella Keratine, FHI Heat Platform, CHI Expert Toermalijn, Beschuit Heat Freak Professional, H%26R Toermalijn Keramiek. Voor een super betaalbare prijs is deze best verkochte Conair-stijltang een geweldige koop als je je zorgen maakt over de gezondheid van je haar. Het is niet alleen ontworpen met keramische platen van toermalijn om je haar gelijkmatig te verwarmen, maar het heeft ook vijf unieke warmte-instellingen, zodat je de beste voor je kunt vinden (het vinden van een warmte-instelling die op je haar werkt zonder te overdrijven is essentieel voor het minimaliseren van schade). Hier getoond in het formaat van 1 inch, wordt deze stijltang ook geleverd in 1,5-inch en 2-inch modellen, als je de voorkeur geeft aan een bredere plaat bij het rechttrekken van je haar.

Meer dan 1.500 Amazon-recensenten zijn enthousiast over deze hoogwaardige maar goedkope stijltang. Om schade te voorkomen, helpen microsensoren in de keramische toermalijnplaten van dit stijltang de temperatuur te regelen, zodat uw haar niet wordt blootgesteld aan agressieve of schadelijke hitte. De warmte-instellingen kunnen worden aangepast van 265 tot 450 graden Fahrenheit en zijn gemakkelijk zichtbaar vanaf de wijzerplaat aan de zijkant van de stijltang, waardoor elke kans wordt geëlimineerd dat u per ongeluk te veel warmte op uw haar gebruikt. Deze set wordt ook geleverd met een hitteveilige handschoen om je handen te beschermen wanneer je de stijltang gebruikt, en een heleboel clips en haarscheiders om individuele secties tegelijk te stylen.

Je krijgt ook een handige reiskoffer met deze stijltang, zodat je hem mee kunt nemen als je onderweg bent. Het beste van alles is dat je je haar rond de gebogen achterkant van de stijltang kunt wikkelen om ook een krul te creëren met dit haargereedschap. Dit 1-inch stijltang is gemaakt met keramische platen voor avondverwarming en heeft een aanraakcompatibele warmteknop die u eenvoudig omhoog of omlaag kunt vegen om de warmte te verhogen of te verlagen. Het temperatuurbereik op deze stijltang strekt zich uit van 250 tot 450 graden Fahrenheit.

En hoewel dit stijltang enkele van de mooiere (en schadepreventie) kenmerken van andere opties op deze lijst mist, zweren recensenten dat het haar er gezond, glanzend en recht uit laat zien zonder schade. Op dit punt zou je waarschijnlijk kunnen raden dat dit uitspouwwaardige stijltang ook platen heeft die gelijkmatig verwarmen dankzij hun keramische constructie. In tegenstelling tot andere op deze lijst, heeft deze Italiaanse stijltang ook een iets bredere plaat dan de meeste haargereedschappen op deze lijst (1,25 inch breed). Volgens de fabrikant zullen de ionische toermalijn-doordrenkte platen van dit stijltang je haar herstellen met 3 miljoen negatief geladen ionen elke minuut dat je het gebruikt.

Dat betekent dat je haar meer vocht vasthoudt terwijl je het steil maakt en minder snel kroezen of uitdrogen bij herhaalde blootstelling aan hitte. Maar geloof me niet op mijn woord. Honderden Amazon-fans zweren bij dit model. Geen van beide is over het algemeen beter, het is gewoon dat iemand waarschijnlijk beter is voor je specifieke haartype.

De totale temperatuur van keramische strijkijzers blijft in een relatief veilig bereik met gelijkmatige warmteverdeling om hotspots te voorkomen die schade kunnen veroorzaken. Bertin merkte op dat hitteschade onherstelbaar is en moet worden uitgegroeid, wat betekent dat het het veiligst is om met een lagere temperatuur te beginnen en indien nodig te verhogen. Alles tussen 400 en de maximale temperatuur van 425 wordt het scherm rood en is het beste voor grof haar of haar dat bestand is tegen rechttrekken. De groene kleur is voor halflang haar (375 tot 395 F) terwijl de juiste kleur is voor grof haar (400 tot 425 F).

Ik wil* dat de enige factor waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van een nieuwe stijltang de prijs was, maar dat is eigenlijk maar een fractie van de beslissing. Het heeft een digitaal warmtebedieningspaneel dat oplicht in een van de drie kleuren om aan te geven wanneer de temperatuur het juiste bereik heeft bereikt voor bepaalde haartypes. Maar deze van Kim Kimble gebruikt een mix van met stoom en arganolie gevulde patronen om het haar glad te strijken en te hydrateren met minder passen. Stefan Bertin, een in Londen gevestigde haarstylist, vertelde ons dat keramische strijkijzers de meest betaalbare optie zijn van de drie soorten stijltangen.

We hebben haarverzorgingsprofessionals aangeboord en topkeuzes verzameld van merken als Dyson, GHD, BaByliss en meer die de investering waard zijn. Kyle Detoure, een in Washington gevestigde haarstylist en haarkleurspecialist, vertelde ons dat het draadloze ontwerp een „game-wisselaar” is die het stylen sneller en moeiteloos maakt. Titaniumplaten geleiden op hun beurt snel warmte, wat kan zorgen voor een sneller rechttrekken, maar kan je haar ook blootstellen aan hogere temperaturen die schade kunnen veroorzaken. De beste stijltang is afhankelijk van de dikte, textuur, lengte en conditie van je haar, dus een stijltang die bij je haartype past, is cruciaal.

Hij zei dat zodra de plaat meer dan 2 centimeter breed is, er minder veelzijdigheid is en minder kans dat je de stijltang „snel genoeg” verplaatst zonder het haar te verbranden. Perfect voor alle haartypes, deze stijltang heeft slechts 20 seconden nodig om de maximale temperatuur van 365 graden te bereiken. .