Is plat strijken permanent?

Ook als je regelmatig je tijdelijke gestrekte haar vastbindt op het moment van trainen, zullen je haarlokken snel het rechttrekken effect verliezen. Daarom kan tijdelijk rechttrekken enkele dagen duren, afhankelijk van je haartextuur, de kwaliteit van stijltang en je levensstijl. Met de juiste zorg kan uw stijltang meer dan twee weken meegaan. Beide haarstijlen verminderen op de een of andere manier de kwaliteit van het haar.

Als je het leuk vindt om je haar steil te houden, kies dan in plaats van steeds weer stijltang te gebruiken voor permanente stijlopties. Er zijn gerenommeerde salons voor het rechttrekken van haar, die haarstijlproducten van goede kwaliteit gebruiken. Zo kun je verbazingwekkend steil haar krijgen zonder je zorgen te maken over schade. Als je je haar niet wast, kan tijdelijk rechttrekken je haar slechts ongeveer twee tot drie dagen recht houden en niet meer dan dat.

Bepaalde redenen die de duur van uw tijdelijk rechtgetrokken haar verstoren, zijn voornamelijk. Tijdelijk rechttrekken van het haar duurt maximaal twee tot drie dagen, terwijl permanent rechttrekken na 6 maanden opnieuw moet worden aangeraakt. De klem- en trekwerking van plat strijken verwijdert de nagelriemen, waardoor de strengen permanent worden beschadigd. De stijltang zorgt ervoor dat je haar er zeker steil en glanzend uitziet, maar breekt de waterstofbinding die in het haar aanwezig is.

Platte strijkijzers zijn een van de belangrijkste en meest gebruikte haarhulpmiddelen als het gaat om normaal rechttrekken van het haar, omdat het een van de beste manieren is om de agressieve effecten van de chemicaliën die worden aangebracht op het moment van permanent rechttrekken te voorkomen. Wees voorzichtig wanneer u het haar door de klemmen van de stijltang trekt, om te voorkomen dat mechanische schade door te veel aan het haar trekt. Dus als je je afvraagt hoe lang een stijltang op natuurlijk haar blijft zitten, verandert het antwoord met het juiste gebruik van droge producten en een dagelijks regime. De chemische oplossing werkt door in wezen je haar te beschadigen, zodat het plat ligt of zijn natuurlijke krul vrijgeeft.

Platte strijkijzers met de keramische technologie helpen effectief bij het goed rechttrekken van het haar zonder het te beschadigen. Het Purdue-team werkt aan het vinden van drempeltemperaturen voor verschillende haartypes, het kwantificeren van de veroorzaakte hitteschade en kijkt naar langetermijneffecten van herhaald gebruik van gietijzer. Het normale rechttrekken met behulp van de stijltang gaat alleen mee op basis van uw haartype op manieren om het na het rechttrekken te behouden. Afhankelijk van de verwerkingsmethode die u gebruikt, kan haar dat van nature gekruld of gestructureerd is, worden aangepast om plat te liggen en zijn krul te verliezen.

Afgezien van het type straightening, maakt het type strijkijzer dat je gebruikt ook een verschil om het haar lang recht te houden. Een verhelderende en vochtrijke shampoo kan helpen zowel je haar als hoofdhuid te reinigen en je haar te hydrateren ter voorbereiding op het stijlevenement. Twee weken duwt het maximaal voor het dragen van platgestreken lokken, maar sommige vrouwen gaan routinematig vier weken of langer.