Is keramiek of titanium beter voor stijltang?

Als je haar zacht, dun en gemakkelijk recht te trekken is, kies dan een keramische stijltang. Voor grof, dik en hardnekkig haar is een titanium stijltang de beste keuze. Houd rekening met de tijd en het aantal passen dat u moet maken om ook het gewenste resultaat te krijgen. Warmteoverdracht is hoe lang het duurt voordat de warmte van de plaat van de plaat naar je haar gaat.

Keramische strijkijzers verwarmen het haar van binnenuit, met behulp van een zachtere infraroodenergie. Titanium strijkijzers verwarmen het haar gewoon van buiten naar binnen, heel snel. Titanium is absoluut het beste in het opwarmen en overbrengen van warmte, dus ze zijn veel sneller en effectief op dik en grof haar. Titanium stijltangen produceren betere resultaten dan keramische stijltangen.

Dit komt omdat titanium stijltangen sneller en heter verwarmen dan hun keramische tegenhangers. Titanium is een sterk, duurzaam metaal dat het best geschikt is voor professioneel gebruik in de salon. Deze platen verwarmen meestal de snelste en verdelen de warmte gelijkmatiger in vergelijking met keramische platen, wat zorgt voor minder passen over het haar, een gladdere afwerking en „veel betere resultaten dan het keramische strijkijzer”, zei Foster. Het hangt af van je haartypes.

Kies het keramiek als je haar gemakkelijk recht te trekken is. Anders is de Titanium een betere keuze voor mensen met lang, dik, hardnekkig haar. U kunt ook rekening houden met het comfort en gebruiksgemak. Over het algemeen worden titanium strijkijzers sneller warm dan keramische strijkijzers.

Het duurt minder dan een minuut en sommige modellen worden snel warm als een flits - bijvoorbeeld de Ion Titanium Platinum Gator stijltang. Dit Remington keramische stijltang heeft een stijlvol paars ontwerp, en dat is niet het enige voordeel. Het beschikt over keramische platen van 1 inch met titaniumdekking die kroezen en statische elektriciteit helpt elimineren. Het gereedschap warmt op in ongeveer 30 seconden en u kiest uit 6 temperatuurinstellingen, variërend van 310° F tot 410° F.

De huidige temperatuur wordt weergegeven op het LCD-scherm. De bedieningselementen bevinden zich aan de zijkant van de handgreep, dus u kunt per ongeluk instellingen wijzigen tijdens het stylen. Dit keramische stijltang warmt op in 30 seconden en de maximale temperatuur is 460° F. Houd er rekening mee dat de fabrikant op dit moment de kleur van de platen verandert, dus u kunt een stijltang ontvangen met gele of zwarte verwarmingsplaten.

De kleur maakt me niet uit, maar er kunnen mensen zijn voor wie het belangrijk is. Kortom, deze keramische stijltang van Herstyler doet het werk voor een geweldige prijs. Ten eerste hou ik echt van het verbazingwekkende blauwe ontwerp van deze BaBylissPro nano titanium stijltang. Het gereedschap zelf is 15 inch lang, wat niet compact is, maar het is extreem licht - slechts 9,6 oz.

In mijn ervaring konden dergelijke lichtgewicht strijkijzers op de vingers van één hand worden geteld, dus dat is nogal een verdienste. Bovendien wordt gezegd dat de gladde titanium 1,5-inch platen ultrahoge hitte geleiden en zelfs bestand zijn tegen corrosie. Met extra lange titanium platen van 1 inch maakt deze stijltang het stylen nog sneller en gemakkelijker. De titaniumkeramische technologie helpt kroezen en statisch te verminderen, het haar glad te strijken en extra glans toe te voegen.

U kunt kiezen uit 6 warmtestanden, variërend van 320° F tot 455° F, en de huidige temperatuur wordt weergegeven op het LCD-scherm. En er is een geheugenfunctie met vergrendelingsbediening die uw voorkeursinstelling onthoudt. Voor zover ik weet, is dat een vrij zeldzame functie bij stijltangen. Er zijn echter nogal wat keramische strijkijzers die in minder dan een minuut heet worden, en dat is behoorlijk indrukwekkend.

Dus in veel gevallen wijken keramische stijltangen niet toe aan titanium stijltangen. Dun, breekbaar of beschadigd haar vereist lagere temperaturen en veel keramische strijkijzers hebben de juiste instellingen. Als iemand hardnekkig haar heeft en het wil beheren en recht wil maken, dan is dit type stijltang de sleutel. Keramische ijzers worden niet zo heet als titanium- of toermalijnijzers, dus het is minder waarschijnlijk dat je je haar verbrandt.

Zoals de naam al aangeeft, is deze BaBylissPro nano-titanium 1-inch stijltang inderdaad compact en is hij 9 inch lang. Het is het ideale platte ijzeren plaatmateriaal voor mensen met dikke en hardnekkige haartypes, hoewel het nog steeds met zorg moet worden gebruikt vanwege de extreem snelle warmteoverdracht, het is gemakkelijk voor iemand zonder ervaring en voorzichtigheid om zijn haar te beschadigen. Meisjes met fijn of beschadigd haar kunnen ook proberen een stijltang met titaniumplaten te gebruiken, maar je moet vooral voorzichtig zijn met de temperatuur om haarbeschadiging te voorkomen. Kies gewoon verstandig en wees klaar om op zoek te gaan naar een product van hoge kwaliteit, of het nu een keramische stijltang of een titanium is.

Als je een toevallige gebruiker bent, is een keramische stijltang veiliger dan een titanium, omdat het moeilijker is om je haar te verbranden. Ik kocht RUSK Engineering Heat Freak Professional Ceramic omdat ik dik haar heb en ik op zoek was naar een product dat me kan helpen met mijn haar. Er wordt beweerd dat het geschikt is voor alle soorten platte en krultangen, en deze reiniger is supergemakkelijk te gebruiken. Deze Infiniti Pro van Conair 1-inch toermalijn keramische stijltang komt in een glad rood ontwerp en biedt u een langdurig kapsel beschermd tegen vocht.

De natuurlijke ver-infraroodverwarming van keramiek verwarmt het haar soepel van binnenuit zonder de buitenlaag te verlammen, wat waarschijnlijk zal beschadigen. Als er na het reinigen enige ophoping achterblijft op de stijltang, kan dit een lichte geur of rook veroorzaken wanneer u het gereedschap aansluit. .