Wat is de gezondste stijltang voor je haar?

Voor een super betaalbare prijs is deze best verkochte Conair-stijltang een geweldige koop als je je zorgen maakt over de gezondheid van je haar. Het is niet alleen ontworpen met keramische platen van toermalijn om je haar gelijkmatig te verwarmen, maar het heeft ook vijf unieke warmte-instellingen, zodat je de beste voor je kunt vinden (het vinden van een warmte-instelling die op je haar werkt zonder te overdrijven is essentieel voor het minimaliseren van schade). Hier getoond in het formaat van 1 inch, wordt deze stijltang ook geleverd in 1,5-inch en 2-inch modellen, als je de voorkeur geeft aan een bredere plaat bij het rechttrekken van je haar. Meer dan 1.500 Amazon-recensenten zijn enthousiast over deze hoogwaardige maar goedkope stijltang.

Om schade te voorkomen, helpen microsensoren in de keramische toermalijnplaten van dit stijltang de temperatuur te regelen, zodat uw haar niet wordt blootgesteld aan agressieve of schadelijke hitte. De warmte-instellingen kunnen worden aangepast van 265 tot 450 graden Fahrenheit en zijn gemakkelijk zichtbaar vanaf de wijzerplaat aan de zijkant van de stijltang, waardoor elke kans wordt geëlimineerd dat u per ongeluk te veel warmte op uw haar gebruikt. Deze set wordt ook geleverd met een hitteveilige handschoen om je handen te beschermen wanneer je de stijltang gebruikt, en een heleboel clips en haarscheiders om individuele secties tegelijk te stylen. Je krijgt ook een handige reiskoffer met deze stijltang, zodat je hem mee kunt nemen als je onderweg bent.

Het beste van alles is dat je je haar rond de gebogen achterkant van de stijltang kunt wikkelen om ook een krul te creëren met dit haargereedschap. Dit 1-inch stijltang is gemaakt met keramische platen voor avondverwarming en heeft een aanraakcompatibele warmteknop die u eenvoudig omhoog of omlaag kunt vegen om de warmte te verhogen of te verlagen. Het temperatuurbereik op deze stijltang strekt zich uit van 250 tot 450 graden Fahrenheit. En hoewel dit stijltang enkele van de mooiere (en schadepreventie) kenmerken van andere opties op deze lijst mist, zweren recensenten dat het haar er gezond, glanzend en recht uit laat zien zonder schade.

Op dit punt zou je waarschijnlijk kunnen raden dat dit uitspouwwaardige stijltang ook platen heeft die gelijkmatig verwarmen dankzij hun keramische constructie. In tegenstelling tot andere op deze lijst, heeft deze Italiaanse stijltang ook een iets bredere plaat dan de meeste haargereedschappen op deze lijst (1,25 inch breed). Volgens de fabrikant zullen de ionische toermalijn-doordrenkte platen van dit stijltang je haar herstellen met 3 miljoen negatief geladen ionen elke minuut dat je het gebruikt. Dat betekent dat je haar meer vocht vasthoudt terwijl je het steil maakt en minder snel kroezen of uitdrogen bij herhaalde blootstelling aan hitte.

Maar geloof me niet op mijn woord. Honderden Amazon-fans zweren bij dit model. Je hebt meestal ook minder passen nodig om het gewenste richteffect te krijgen, omdat de warmteverdeling van toermalijn de beste van de drie soorten is, volgens Bertin. In tests werd het opgewarmd tot 96% van de maximale temperatuur in 60 seconden, en stond het bovenaan bij het volledig rechttrekken van haar en het de hele dag glad en pluisvrij houden.

In vergelijking met andere professionele stijltangen (zoals de BaByliss van bovenaf) is de prijs echter veel lager. Als je een fan bent van reizen, is het ook de perfecte stijltang om gemakkelijk mee te nemen, omdat hij vrij gemakkelijk in je bagage past. Het betekent ook dat je je haar in één keer in grotere delen haar kunt rechttrekken, zonder er meerdere keren overheen te hoeven gaan. De mooie roségouden buitenkant is niet het enige dat je geweldig zult vinden aan deze Conair stijltang.

Wanneer je de stijltang gaat gebruiken, laat me dan weten hoe het werkt en of hij net zo goed is als de vorige krultang van je zus of niet. U kunt dus het product van H%26R of een andere stijltang kiezen uit CHI, FHI of de anderen uit mijn lijst. Elk haar zal het haar steil maken, maar verschillende attributen maken elk voordeliger voor bepaalde haartexturen, variërend van fijn golvend haar tot kinky spoelen. Voor je haartype raad ik ten zeerste aan om voor een professionele stijltang te gaan (ze hebben een veel betere hittebescherming in vergelijking met gewone gereedschappen).

Nog beter, inbegrepen in de prijs krijg je een haarbehandeling met arganolie om vocht terug in je haar te brengen nadat je het hebt rechtgetrokken. Voor wie op zoek is naar de beste stijltang voor nat haar, investeer in een gespecialiseerde stijltang voor nat tot droog haar. .