Is het beter om je haar te krullen met een krultang of stijltang?

Krulstokken bieden een groter bewegingsbereik, meer opties voor strakke of losse krullen en kunnen na verloop van tijd gemakkelijker te gebruiken zijn. strijkijzers hebben een klem om het haar op zijn plaats te houden, waardoor na het krullen een plooi achterblijft en geen breed scala aan mobiliteit biedt bij gebruik. Welke tool is het beste voor jou? Het hangt af van je stijl. Voor kort haar is het het beste als je een krultang gebruikt, vooral als je strakkere of meer gedefinieerde krullen wilt.

Hoewel je nog steeds een stijltang kunt gebruiken om echt kort haar te krullen, lijken de resulterende krullen op zijn best meer op golven. In tegenstelling tot stijltangen hebben krultangen één doel, om prachtige krullen te creëren. Daarom is een krultang niet het hulpmiddel waar je naar moet grijpen als je je haar wilt rechttrekken. Als je je afvraagt welke hot tool je volgende aankoop zou moeten zijn, moet je eerst leren welk type kapsels je kunt maken, welke langdurige resultaten oplevert, hun voor- en nadelen.

Met deze vorm kunt u verschillende krulvormen bereiken met één gereedschap, in tegenstelling tot ijzers waarvoor u mogelijk verschillende maten moet gebruiken voor enige kruldiversiteit. De ideale stijltang voor het maken van krullen is er een die niet te omvangrijk en breed is; zorg ervoor dat je er een krijgt van ongeveer 1-2 inch. Sterker nog, om langdurige krullen te krijgen, gebruik je een stijltang met instelbare temperatuurinstellingen, zodat je de warmteniveaus kunt aanpassen op basis van de dikte van je haar. Een stijltang is een geweldig multifunctioneel hulpmiddel dat sexy, strandgolven en krullen creëert, maar oefening vergt.

Wanneer u krullen maakt met een stijltang, bepaalt hoe snel of langzaam u uw haar erdoorheen trekt of om het strijkijzer wikkelt, de vorm en de grootte van de krullen. Maar als je alleen een brede stijltang beschikbaar hebt, wanhoop dan niet, je kunt je haar ook krullen met een brede stijltang. Relatief gezien vereist een strijkijzer dat je het haar om het gereedschap wikkelt, aan de basis op het hoofd klemt en het strijkijzer met je hand draait om de krul te creëren. Wees niet bang om te experimenteren en verschillende apparaten uit te proberen om je eigen kapsel te maken - je zult zeker slagen.

Het is super veelzijdig met warmteopties variërend van 140 tot 450 graden, waardoor het perfect is voor alle haartypes. Om een krultang te gebruiken om krullen te krijgen, begin je in het gebied dat het dichtst bij je hoofdhuid ligt en wikkel je een klein deel van je haar om het vat van de krultang. Krulhaar met stijltang versus krultang is heel anders, dus je hebt wat oefening met je handen nodig voordat je de juiste techniek scoort. Als je fantastische krullen wilt krijgen met een stijltang, dan moet je klaar zijn om de juiste techniek te gebruiken.