Welke stijltang is het beste voor beschadigd haar?

T3 Lucea ID 1-inch stijltang is mijn beste keuze. Deze nieuwe release bevat de interactieve HeatID-technologie van het merk die automatische personalisatie van de warmte-instelling biedt. Het levert de juiste hoeveelheid warmte en negatieve ionen voor je beschadigde haar. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het een automatisch wereldspanningsontwerp heeft waarmee je het overal ter wereld kunt gebruiken.

Krijg de volgende generatie warmte die is afgestemd op uw beschadigde lokken met de T3 Lucea ID 1-inch Flat Iron. De eerste in zijn soort stylingtechnologie. De 5-in-1 keramische gecoate verwarmingsplaten zijn doordrenkt met titanium, toermalijn, arganolie en nanozilver, wat geweldig is omdat deze elementen trekken helpen voorkomen en kroezen goed verwijderen. De platen worden opmerkelijk snel warm om de warmte gelijkmatig te verdelen voor een snelle styling.

Als je klaar bent met stylen, zijn je lokken antistatisch, glad, glanzend en gezond. Met deze stijltang krijgt u 5-in-1 verwarmingsplaten, geavanceerde technologieën, bediening in één stap en anti-scald stylingprestaties. Met een instelbare temperatuurinstelling tot 410 graden Fahrenheit helpt deze tool fijn, medium of grof beschadigd haar opnieuw te glanzen. Dit is een 2-in-1 stijltang (stijltang en krultang), wat geweldig is omdat je hiermee verschillende stylingtechnieken kunt bereiken voor dunne, dikke, lange of korte lokken.

Dit strijkijzer beschikt over geavanceerde ionische technologie die meer dan genoeg negatieve ionen produceert om de positieve ionen in je beschadigde haar te compenseren. Dit geeft je glanzende, zachte lokken zonder kroezen. Het beschikt over instelbare warmte-instellingen, zodat u het warmteniveau dienovereenkomstig kunt aanpassen. Je kunt de temperatuur instellen op 270 graden Fahrenheit voor kwetsbare lokken, 350 graden Fahrenheit voor gekleurde of beschadigde lokken en 410 graden Fahrenheit voor gezonde lokken.

Overweeg altijd een instelbare eenheid met een lage temperatuurinstelling van ongeveer 180 graden Fahrenheit en een hoge temperatuurclassificatie van ongeveer 455 graden Fahrenheit. Het lagere warmteniveau is geschikt voor fijnere haartexturen. Een gemiddelde stand, die ongeveer 392 graden Fahrenheit is, is een veilige temperatuur voor beschadigd en gekleurd haar. Een hoge instelling, die ongeveer 410 graden Fahrenheit is, is het meest geschikt voor zeer resistent haar dat dik en grof is.

Warmteniveaus op 450F-bereik moeten alleen in aanmerking worden genomen bij chemische diensten. De winnaar van deze verzameling is T3 Lucea ID 1-Inch Flat Iron. Dit innovatieve ontwerp biedt slimme prestaties binnen handbereik. Wat dit model opvalt, is de slimme sensortechnologie, die de temperatuur regelt om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw beschadigde haar.

Dit betekent dat je bij elke doorgang een gelijkmatige warmte hebt. Het heeft keramische platen van toermalijn, die perfect zijn voor het bevorderen van antiaanbakmateriaal, zelfs als de temperatuur kan oplopen tot 450° F of 230° C. Conair's INFINITIPRO heeft een lengte van ongeveer 13,50 inch, met een gewicht van één (pond). Het werkt met een 110V-stopcontact.

Het meesterwerk van DOROSILK heeft een lengte van ongeveer 13,4 inch met 1,21 pond gewicht. Net als de meeste platte strijkijzers, is het dual-voltage, compatibel en functioneel. De totale grootte van de REVLON Smooth Brilliance Ceramic Flat Iron is 2,2 x 4,6 x 15,3 inch, met een gewicht van ongeveer 13,12 ounces. Keramische platen zijn superzacht en hebben een lage warmtetolerantie.

De maximale temperatuur is 200 tot 310° F, waardoor dit materiaal geschikt en veilig is voor kwetsbare, beschadigde haarlokken. Gebruik de Remington D3190 Föhn omdat het haar sneller droogt met Micro-Conditioners voor onberispelijke resultaten. Over het algemeen staat het bekend als de minst schadelijke stijltang uitgerust met titaniumplaten, wat duurzaamheid garandeert. Tijdens je reis van het verkennen van de wereld van strijkijzers, kom je niet vaak een sterke en duurzame tegen, zoals Le Reve Blush Titanium Straightener van L'Ange Hair.

Het wordt geleverd met dubbele keramische platen met afgeronde randen van 2,5 cm die het mogelijk maken om veerkrachtige dromerige krullen gemakkelijk recht te trekken en te stylen. Als er meer dan twee of drie passen nodig zijn om een deel van het haar recht te trekken, ben ik bang om te zeggen dat het je haar verbrandt, niet stylen. Sommige strijkijzers beweren schade te voorkomen, anderen beweren gemaakt te zijn met het beste materiaal voor een gezonde glans, maar als shopper kan het verwarrend zijn om te zeggen wat het beste is. Ik begrijp ook hoe ik warmtegereedschap op de juiste manier kan gebruiken om de look te bereiken die ik wil zonder permanente schade aan te richten.

Hiermee kunt u uw haar in een handige hoek stylen zonder het snoer in de knoop te raken of te beschadigen. Het belangrijkste voordeel van toermalijn is het feit dat het veel natuurlijke negatieve ionen genereert die zeer effectief zijn in het doen herleven van beschadigde lokken. Naast negatieve ionen zenden de toermalijnplaten ook infrarode energie uit die diep in de haarkern reikt om ze van binnenuit recht te trekken. Om je haar extra glad en recht te krijgen, borstel je door elke sectie met een fijne kam terwijl je er direct achter volgt met de stijltang.

Het maakt niet uit hoe goed de stijltang presteert op je lokken als je hem niet comfortabel aankunt. Deze kwaliteit is essentieel voor beschadigd haar, omdat onnodig trekken aan het haar ervoor zorgt dat delicate lokken breken en van de wortels vallen. Als je moet kiezen tussen een krultang of een stijltang om ruimte of geld te besparen, ga dan met de stijltang en meer specifiek, ga met deze. Wanneer het metaal, meestal aluminium, wordt blootgesteld, kan dit volgens Bertin schade aan je haar veroorzaken.

Terwijl keramische platen geleidelijk opwarmen - waardoor ze een veiligere optie zijn voor fijn haar of mensen die vatbaar zijn voor beschadiging - zal titanium je redder zijn als je haast hebt, waardoor ze niet alleen snel maar effectief zijn in het aanpakken van dikkere, moeilijkere strengen. .