Welke stijltang is het gezondst?

Voor jouw haartype raad ik ten zeerste aan om voor een professionele stijltang te gaan (ze hebben een veel betere hittebescherming in vergelijking met gewone gereedschappen). Mijn vrouw wordt volgende maand 32 en ik ben op zoek naar een goede stijltang als cadeau voor haar, ze klaagt altijd over haar echte stijltang. Je kunt krullen effectief rechttrekken met een stijltang zonder je krulpatroon te beschadigen bij het gebruik van toermalijnstrijkijzers. Als je een fan bent van reizen, is het ook de perfecte stijltang om gemakkelijk mee te nemen, omdat hij vrij gemakkelijk in je bagage past.

Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een reservoir waar je een deel van de (meegeleverde) arganbehandeling en thermische beschermer kunt inschenken, waardoor een conditionerende stoom ontstaat die strengen versterkt en beschermt terwijl je rechttrekt. Dit betekent dat je haar snel stijlvast kan zijn en geen hoge hitte nodig heeft om te worden getemd en gestrekt. Ik heb heel krullend haar dat gevoelig is voor kroezen en als ik de stijltangen gebruik, komt mijn haar er bijna uit alsof het gekrompen is. Het is niet perfect, maar het is mooi, was effectief in het rechttrekken van mijn haar en was redelijk betaalbaar.

De platen van dit dubbele strijkijzer (het maakt recht en krult) zijn omhuld met roestvrij staal (geen plastic), zodat ze niet kromtrekken bij hoge temperaturen en haken en schade aan je haar veroorzaken. Toermalijn stijltangen zijn ook fantastisch voor mensen met kinky krullend haar, omdat ze zeer effectief zijn bij een lagere temperatuur. Er gaat niets boven de glans en slankheid die voortkomt uit het verzegelen van je stijl met een stijltang. Hoe dan ook, voor een haar als het jouwe, dat constant stijltang moet zijn, denk ik dat het product van H%26R een van de beste is die je kunt krijgen.