Kun je een stijltang gebruiken in plaats van een strijkijzer?

Ik vind dat mijn stijltang het geweldig doet om kleine vouwen en rimpels van mijn blouses en overhemden glad te strijken. Zorg er eerst voor dat de platen van de stijltang schoon zijn en dat het kledingstuk ijzerveilig is. Als de platen moeten worden schoongemaakt, doe dit dan wanneer het gereedschap koel is met een natte doek. Als de stof delicater is, stelt u de stijltang in op een lagere instelperiode.

Als het een dikker materiaal is, zet het dan op hoog. Plaats het item vervolgens voorzichtig tussen de platen en laat de stijltang over de rimpels lopen totdat ze glad zijn geworden. Ik gebruikte een stijltang op dollarbiljetten toen ik wat geld in een verjaardagskaart stopte en wilde niet dat het er ook uitzag alsof ik het net uit mijn zak haalde. Deel op facebook Deel op whatsapp Deel op linkedin Deel op e-mail Deel op twitter Lees alles over de nieuwste rage van haarverzorgingsproducten en.

In dit geval hoeft u alleen maar de jurk over een douchegordijnroede of een stoel te draperen (of plat neer te leggen) en de stroom hete lucht over de rimpels te richten, vanaf ongeveer twee centimeter afstand. Daarom moeten vrouwen met elk haartype het strijkijzer snel over de gebieden bewegen in plaats van lang op één plek te blijven. Plaats vervolgens, beginnend met één deel haar, de stijltang zo dicht mogelijk bij uw hoofdhuid zonder uzelf te verbranden en gebruik vloeiende bewegingen om het strijkijzer over de lengte van uw haar te laten lopen, van wortels tot punten. Het is ook belangrijk om minerale oliën en ftalaten te vermijden, omdat ze je haar kunnen ontdoen van natuurlijke oliën, waardoor het haar droog blijft, de hoofdhuid beschadigd en niet in staat is om recht te trekken, legt Mindy McKnight, oprichter van Hairitage, uit.

Het is een behandeling van een uur die een minder agressieve chemische make-up bevat en een ademende formule die kroezen elimineert en het haar glad maakt zonder het volledig plat te maken, dus er is nog steeds lichaam en beweging tot zes weken, zegt Trey Gillen, een haarstylist bij O%26M Salon in New York. De meest voorkomende en meest waarschijnlijke fout die je moet maken als het gaat om stijltangen, is het kopen van een goedkoop product. Deze behandelingen maken het haar steil door de poreuze delen van je haar te injecteren met eiwitten, maar omdat het minder giftig is, blijft het nieuw gestrekte haar behouden. Van de essentiële producten die worden gebruikt voordat u begint met stylen tot de juiste technieken om te gebruiken, ontdek waar experts bij zweren om steil haar te krijgen zonder het gebruik van een stijltang.

Steil haar is opmerkelijk snel en gemakkelijk te krijgen met behulp van een stijltang stylingtool in het comfort van uw huis. Deel op facebook Deel op whatsapp Deel op linkedin Deel op e-mail Deel op twitter De meeste keramische stijltangen op de markt worden verondersteld. Als je eenmaal rechttrekken onder je riem hebt, kun je een aantal echt geweldige stijlen proberen met een stijltang die je nooit voor mogelijk had gehouden.