Hoe lang gaat stijltang haar mee?

Het rechttrekken van Braziliaans haar duurt 3 tot 4 maanden voordat je natuurlijke haartextuur weer begint te verschijnen. Sets voor het rechttrekken van thuishaar gaan vaak niet langer dan 6 weken mee. Permanent rechttrekken van haar in een salon duurt 4 tot 6 maanden. Met de juiste zorg kan uw stijltang meer dan twee weken meegaan.

Vraagt u zich af hoe lang gestrekt haar kan meegaan? Nou, het hangt af van het rechttrekken dat je hebt gedaan. Als je tijdelijk rechttrekken hebt gedaan met een stijltang, gaat het steil haar 2-5 dagen mee of tot je volgende wasbeurt. Het kan verleidelijk zijn om je plat gestreken 'do zo lang mogelijk te dragen. Je hebt tenslotte een groot deel van een dag besteed aan het krijgen van je natuurlijke textuur om iets tegen de natuur te doen.

Sommige vrouwen gaan weken en weken voordat ze hun haar weer reinigen, en dit is gewoon niet gezond. Twee weken duwt het zelfs maximaal voor het dragen van platgestreken lokken, maar sommige vrouwen gaan routinematig vier weken, of langer. Hoewel je probeert zoveel mogelijk vocht te vermijden terwijl je manen rechtgetrokken zijn, is te lang gaan zonder je haar te hydrateren om problemen te vragen. Reiniging met water hydrateert je lokken, dus het is belangrijk om je lokken niet te ontnemen van regelmatige doses hydratatie.

Bovendien is het verzorgen van gestrekt haar cruciaal omdat het na de agressieve chemische behandeling vatbaar wordt voor uitdroging. Breng voor het beste resultaat een kleine hoeveelheid droogshampoo aan op de haarwortels, zorg ervoor dat u het niet op de rest van het haar aanbrengt, omdat het dof wordt. U moet echter niet vergeten dat tijdelijk rechttrekken van haar zijn natuurlijke textuur teruggeeft, zoals krullend, kroezend, golvend of recht. JT Hair Lab is een geautoriseerde drager van R+Co en van Milbon en zet zich in voor het gebruik van producten met hoogwaardige ingrediënten.

Een verhelderende en vochtrijke shampoo kan helpen zowel je haar als hoofdhuid te reinigen en je haar te hydrateren ter voorbereiding op het stijlevenement. Als je haar erg fijn is en gemakkelijk verzwaard is, breng dan alleen producten aan op de uiteinden van je stijl; vermijd iets op je wortels te leggen. Laten we eens kijken naar enkele van de veelvoorkomende factoren die verantwoordelijk zijn voor de lange of korte duur van het rechttrekken van haar. Het normale rechttrekken met behulp van de stijltang gaat alleen mee op basis van uw haartype op manieren om het na het rechttrekken te behouden.

Een manier om het haar na stijltang recht te houden, is door een droogshampoo te gebruiken in plaats van de traditionele shampoo voor nat vocht. Als je haar bijvoorbeeld krullend is, blijft het rechttrekken niet lang zitten en kan het gemakkelijk opgeven. Al zwak en broos haar kan ernstige schade oplopen, dus mensen met dergelijk haar moeten idealiter permanent rechttrekken vermijden. Omdat stijltang rechttrekken geen permanente richtoplossing is, verwachten sommige sista's waaaaay te dang veel uit een enkele zijden pers stijltang sessie.

Probeer in een koele omgeving te zijn, schakel de airconditioner in, sta onder de ventilator en vermijd te allen tijde zweet als je lang steil haar wilt. Om het haar de hele dag steil te houden, ondanks dat je onder de zon of op het strand naar buiten stapt, moet je een goede haarspray gebruiken. Als je je haar niet wast, kan tijdelijk rechttrekken je haar slechts ongeveer twee tot drie dagen recht houden en niet meer dan dat.