Wat is beter voor je haar titanium of keramiek?

Keramische zal meer tijd nodig hebben om op te warmen en vereist meer passen om het haar recht te trekken, maar het zal minder schadelijk zijn dan een titanium. Het hangt af van je haartypes. Kies de Keramiek als je haar gemakkelijk recht te trekken is. Anders is de Titanium een betere keuze voor mensen met lang, dik, hardnekkig haar.

U kunt ook rekening houden met het comfort en gebruiksgemak. Warmteoverdracht is hoe lang het duurt voordat de warmte van de plaat van de plaat naar je haar gaat. Keramische strijkijzers verwarmen het haar van binnenuit, met een zachtere infraroodenergie. Titanium strijkijzers verwarmen het haar gewoon van buiten naar binnen, heel snel.

Titanium is absoluut het beste in het opwarmen en overdragen van warmte, dus ze zijn veel sneller en effectief op dik en grof haar. Titanium stijltangen produceren betere resultaten dan keramische stijltangen. Dit komt omdat titanium stijltangen sneller en heter verwarmen dan hun keramische tegenhangers. De natuurlijke ver-infraroodverwarming van keramiek verwarmt het haar soepel van binnenuit zonder de buitenlaag te verlammen die waarschijnlijk zal beschadigen.

Als u kiest tussen een keramische versus titanium stijltang en budget geen probleem is, is titanium vaak beter. Als je dik haar hebt, heb je waarschijnlijk warmtestylingtools nodig met opties voor hogere verwarmingsinstellingen, zodat je je haar na een of twee stappen kunt rechttrekken (in het geval van de stijltang). De kracht en warmte zijn echter alleen gunstig voor meisjes met dikke, grove en hardnekkige haartypes die hoge temperaturen nodig hebben voor een goede straighting. Het is het ideale stijltang plaatmateriaal voor mensen met dikke en hardnekkige haartypes, hoewel het nog steeds met zorg moet worden gebruikt vanwege de extreem snelle warmteoverdracht, het is gemakkelijk voor iemand zonder ervaring en voorzichtigheid om zijn haar te beschadigen.

Het bepalen van de goedkoopste variant is moeilijk vanwege vele andere factoren die een bepaald gereedschap duurder kunnen maken, dus ik geloof dat er goedkope en dure opties zijn voor zowel keramische als titaniumplaten. Een 100% keramisch stijltang is duurder dan gewone keramische of goedkope titanium stijltangen. De prijs varieert sterk tussen alle apparaten, afhankelijk van het merk en de extra functies die het apparaat mogelijk heeft, niet alleen rekening houdend met de materialen die voor de platen worden gebruikt, hoewel volledige keramische platen meestal iets meer kosten dan titanium. Er is een klein verschil tussen keramische strijkijzers en titanium strijkijzers, wat een deel van de reden is waarom je afgewerkte look niet altijd het recht is.

Als je je haar dagelijks gaat rechttrekken, is het de moeite waard om veel meer geld te investeren om je haar gezond te houden. Een goed paar stijltangen helpen om een barrière over je haar te creëren die het beschermt tegen de elementen. Het verwarmt alleen het oppervlak van het haar en als het langer dan nodig is, is het bevoegd om grote schade aan te richten. Het is noodzakelijk om een grondig begrip van de materialen te hebben, zodat u weet welke de beste optie voor u is en wat de behoeften van uw haar zijn.

Elke vrouw wil glanzend, zijdeachtig steil, probleemloos haar, en platte ijzers zijn de manier om dat verlangen te vervullen.