Kan stijltang haar permanent rechttrekken?

Plat strijken, krulstokken gebruiken en overmatig föhnen kunnen het haar permanent beschadigen. Krullend haar rechttrekken kan een leuke verandering zijn, maar het heeft wel bijwerkingen. Dus wie is een kandidaat voor rechttoe rechtaan permanent? Mensen met krullend of golvend haar kunnen recht permanent proberen als ze een slankere look willen, zegt Kimble. Als het de eerste keer is dat je je haar permanent rechttrekt, vraag dan je stylist om eerst een monsterstuk te behandelen, zodat je kunt testen hoe je manen reageren op de chemicaliën.

Aan het eind van de dag is een rechte permanent permanent, wat een voordeel of nadeel kan zijn, afhankelijk van hoeveel je je resultaten leuk vindt. Om haarbeschadiging door haken te minimaliseren, gebruikt u een stijltang met keramische gecoate platen, die gemakkelijker over het haar glijden dan strijkijzers met niet-gecoate metalen platen, zegt Hogan. Als je je haar niet wast, kan tijdelijke straightening je haar ongeveer drie tot vier dagen steil en gezond houden en zal het waarschijnlijk terugkeren naar de natuurlijke textuur of de glans beginnen te verliezen. Ook als je regelmatig je tijdelijke gestrekte haar vastbindt op het moment van trainen, zullen je haarlokken snel het rechttrekken effect verliezen.

Zoals de naam al aangeeft, is een rechte permanent oftewel Japans stijltang, thermisch rechttrekken of thermische reconditionering een behandeling waarbij chemicaliën en warmte worden gebruikt om het haar permanent recht te trekken. Japans thermisch rechttrekken van haar, ook wel zuurpermanent genoemd, lijkt meer op een traditionele „rechte permanent” dan op een keratinebehandeling. strijkijzers met de toermalijn-keramische technologie zullen effectief helpen bij het goed rechttrekken van het haar zonder het te beschadigen. Het Purdue-team werkt aan het vinden van drempeltemperaturen voor verschillende haartypes, het kwantificeren van de veroorzaakte hitteschade en kijkt naar langetermijneffecten van herhaald gebruik van gietijzer.

Deze disulfidebindingen zijn moeilijk te breken en te hervormen, maar als je het haar eenmaal op deze manier hebt rechtgetrokken, blijft het lang recht. Aan de andere kant veranderen semi-permanente en permanente stijlproducten de disulfidebindingen in het haar. Haartextuur is een van de belangrijkste factoren die vooral van invloed zijn op de resultaten van tijdelijk strijken van je haar. Houd er rekening mee dat „permanent” niet voor altijd betekent, het verwijst alleen naar de duur van één levenscyclus van je haar.

Onderweg kunnen ze ook onderzoek doen naar permanent rechttrekken van haar, verschillende soorten platte strijkijzers en producten die beweren het haar te beschermen tegen hitteschade. Als je veel zweet tijdens trainingssessies dan is de kans groot dat je haar het straightening effect niet langer kan vasthouden.