Is het beter om je haar recht te trekken dan het te krullen?

Als je eerst je haar steil maakt, zal de krul niet goed worden, omdat de hitte op je haar verandert de manier waarop je haar zit totdat je het opnieuw wast, dus als je je haar goed recht maakt of krult, zou je de andere niet moeten kunnen doen om het te nemen zonder het te wassen, dus gewoon niet wassen en föhnen je haar dan krult het. Heb je ooit een strijkijzer op je haar gedaan en het horen sissen? Ja, niet goed. Dat is wat er gebeurt als je haar nog licht vochtig is. Bereid je haar voor voordat je gaat föhnen met een hittebeschermer en een hold-product en spray het vervolgens met haarlak voordat je begint met krullen.

Het zorgt er niet alleen voor dat je haar niet gaat frituren, maar het helpt de krul beter te maken. Over het algemeen blijkt het plaatsen van je haar in natte minibroodjes een uitstekende manier om je gestrekte haar naar prachtige golven te brengen. Natuurlijk creëren warmtestylingtools een gelijkmatigere textuur, maar ik hou van dit verwarde effect. Bovendien kon ik praktisch mijn lokken horen zuchten van opluchting toen ik ze een vrije dag gaf van al die hitte.

Om je schone haar te helpen de krul vast te houden, is het noodzakelijk om stylingproducten zoals gel en haarlak toe te voegen. Het verminderen van blootstelling aan hitte en het gebruik van de juiste producten voor uw haartype kan dit helpen voorkomen. Spritz elk deel van het haar lichtjes met haarlak en wikkel het haar vervolgens strak om het vat en laat het 10 tot 15 seconden intrekken. Steil haar is populair omdat het gemakkelijk is om verschillende stijlen en looks te creëren, het kan er ook netjes, opgeruimd en goed gepresenteerd uitzien, wat de ogen van de meeste mensen aanspreekt.

Onnodig te zeggen dat je niet hebzuchtig kunt zijn met het hittebeschermingsserum op deze, omdat het haar veel hitteschade oploopt en als je niet veilig speelt, heb je nog veel meer gespleten haarpunten. Verdeel je haar in twee tot vier secties en begin met het krullen van 1-inch subsecties van het haar, beginnend vanaf de achterkant en pin krul elke krul om in te stellen terwijl je je een weg baant. Zolang je geduldig en vastberaden blijft, zal het krullen van je haar uiteindelijk iets worden dat je kunt doen met je ogen dicht. Haarmorfologie is een van de meer opvallende kenmerken van menselijke variatie en is bijzonder divers bij mensen van Europese afkomst, waarvoor ongeveer 45% van de mensen steil haar heeft, 40% golvend haar en 15% krullend haar heeft.

Als je elk stuk in dezelfde richting krult, is het gemakkelijker voor ze om samen te klonteren tot één grote ringlet. Het is noodzakelijk om je haar recht te trekken voordat je het krult als je golvend haar of natuurlijke strakke krullen hebt, maar lange zachte krullen wilt hebben die zachtjes langs je rug hangen. Als je echt elke dag recht gaat trekken, dan moet je meer doen dan alleen hittebeschermer gebruiken. Hier is zijn snelle maar effectieve overzicht van zijn beste krultang tips en alle rode stylingvlaggen die u moet kennen, allemaal op maat gemaakt voor uw haartype en de look waar u voor gaat.

Ik krul mijn haar al jaren, maar als ik terugkijk op foto's van mijn haar, verschilt het drastisch van jaar tot jaar, ook al dacht ik dat ik het op dezelfde manier stylen. Omdat haarmousse alcohol bevat, verwijdert het een deel van het vocht uit je haar, wat de grit en grip van het haar verder verbetert. Hoewel deze warmtestylingtools je de look kunnen geven die je wilt, kan dit ten koste gaan van de gezondheid van je haar en breuk, schade en uitdroging veroorzaken.