Is het beter om je haar te krullen met een stijltang of krultang?

Een stijltang is een geweldig multifunctioneel hulpmiddel dat sexy, strandgolven en krullen creëert, maar oefening vergt. Krultangen maken krullen bijna onfeilbaar, maar ze zijn beperkt tot slechts één maat, tenzij je gaat met een taps toelopende toverstaf of verwisselbare vaten. strijkijzers worden voornamelijk gemaakt voor het rechttrekken van haar, terwijl krultangen alleen bedoeld zijn voor het maken van verschillende krultypen. Maar het mooie is dat je ook strijkijzers kunt gebruiken om prachtige krullen te krijgen.

IJzeren krullen versus krultang krullen, welke gaan langer mee? Een van de belangrijke voordelen van het gebruik van een stijltang boven een krultang is dat de krullen langer blijven. Dit gebeurt omdat het haar gelijkmatig wordt blootgesteld aan warmte. Hoewel hitteschade nog steeds een risico is, hebben mensen de krultang gemakkelijker te gebruiken gevonden zodra ze het proberen. Als je fantastische krullen wilt krijgen met een stijltang, dan moet je klaar zijn om de juiste techniek te gebruiken.

Een van de belangrijkste tips die je moet weten tijdens het krullen, is om het vat niet te dicht bij je hoofdhuid te krijgen omdat je jezelf kunt verbranden. Maar verrassend genoeg is de bescheiden stijltang een veelzijdig hulpmiddel dat veel meer kan dan alleen je haar rechttrekken. Wanneer u krullen maakt met een stijltang, bepaalt hoe snel of langzaam u uw haar erdoorheen trekt of om het strijkijzer wikkelt, de vorm en de grootte van de krullen. Natuurlijk is de eerste voor de hand liggende gedachte dat het krulapparaat wordt gebruikt voor het maken van krullen, en de platte is bedoeld om je haar recht te trekken.

Als je met een zelfverzekerde blik op strandgolven naar buiten wilt stappen, vraag je je waarschijnlijk af of je een stijltang of een krultang moet kopen. Haarstyling maakt deel uit van elke dagelijkse schoonheidsroutine en het gebruik van de juiste tools om de heetste stijl voor het seizoen te bereiken, maakt het leven gemakkelijker. Een krultang is perfect voor dit soort styling omdat het een ronde vorm heeft en je de krullen op verschillende manieren kunt maken om ze natuurlijker te maken. Als het gaat om de strijd tussen krultoverstaf en stijltang, hangt de winnaar opnieuw af van wat je wilt bereiken.

HSI Professional heeft verschillende krulstokken beschikbaar voor uw stylingbehoeften, variërend van eenvoudige sets tot een professionele wandkit voor meer ervaren gebruikers. Om spiraalvormige krullen te krijgen, snijdt u het haar in scheidingen, draait u elk haargedeelte in strakke koorden en wikkelt u vervolgens elk deel om het vat van het strijkijzer. Om een krultang te gebruiken om krullen te krijgen, begin je in het gebied dat het dichtst bij je hoofdhuid ligt en wikkel je een klein deel van je haar om het vat van de krultang. Het zal nuttig zijn voor zowel professionele stylers als beginners, dus ontdek meer over de mogelijkheden voor krultangen en strijkijzers.