DE INNOVATIEVE TRIPOWER ONTHARINGSLASER

3 GOLFLENGTES

De TRIPOWER wordt afgekort ook wel DAY-LASER genoemd. Diode + Alexandrite + Yag laser kleuren licht in 1 kop zorgen ervoor dat bij elke instelling de juiste laserenergie- en kleur wordt gebruikt. Hierdoor voelt de behandeling milder maar heb je toch maximale resultaten, ook op de donkere huid of bij dieper liggende haarzakjes. Ook de ultieme beginner hoeft niet zelf te kiezen, dat doet de TRIPOWER ontharingslaser zelf nadat je hem hebt ingesteld op huid-en haartype. 1 laser die de standaard diode laser overtreft.....

DUIDELIJKHEID

Alle instellingen zijn intelligent. Dus kies je op het eerste scherm HUID TYPE en ZONE dan zorgt het intelligente softwarepakket voor de juiste milde en effectieve instellingen. Wil je toch iets anders instellen, dan kan dat maar de software blijft met je "meedenken" of dat wel effectief of zelfs risicovol kan zijn. Is dat niet zo dan stelt hij zelf een betere stand daarbij in. Helemaal van deze tijd, niet moeilijk en wel zo veilig ontharen met laser voor je klanten. De TRIPOWER geeft het beste en meest optimale effect!

RESULTATEN

De TRIPOWER bevat de laatste innovaties qua techniek van 2019/2020. Hierdoor ben je de concurrentie die met oudere technieken werkt altijd een stapje voor en behaal je veel betere resultaten dan ooit tevoren. Kom gerust een keer voor een VIP treatment (professionals only) op afspraak om het gevoel van de DAY LASER te ervaren. Je bent van harte welkom om verrast te zijn over de "swiping" of "stamping" techniek! Van dames - oksel tot mannen - rug.... altijd het beste resultaat!


De TRIPOWER wordt geleverd inclusief 3 dagen intensieve training die na aanschaf samen met je worden ingepland. Een dag in ons training center geven we je de basisbegrippen en lasertheorie, we leggen uit hoe haarfases werken en waarom de TRIPOWER bovengemiddelde resultaten geeft door haar innovatieve techniek. Zo kun je alles uitleggen aan je klanten en de eerste lastige vragen zelfs al aan. Een vervolg en toevoeging aan je kennis geven we tijdens de collectieve nascholingen die 2 x per jaar bij ons plaats vinden samen met je collega - huidspecialistes en ontharingsdeskundigen.

 

De 2e dag training is de leveringsdag van je nieuwe TRIPOWER laser aan huis. Dan werken we op door jou geselecteerde oefenpersonen aan het ontharen van kleine en middelgrote zones. We gaan dus "Stempelen & Swipen". Denk aan de bovenlip, kin, bikini, oksels en onderarmen.

 

De 3e dag training is ook aan huis. We herhalen dan kort de items van dag 2 en gaan daarna met de echte grote zones aan de slag zoals de mannen rug en benen. Hierna hebben de zones van je klanten geen geheimen meer..... Wil je later nog specialistische zones doen zoals de gehele bikinilijn of wil je ook huidverbetering toepassen, dan heb je nog recht op een halve dag follow-up. Uiteraard kun je voor vragen tussendoor altijd tussendoor een mail sturen of contact met ons opnemen. Ook als je zou twijfelen over instellingen of huidtypes, behandeling van cliënten met medicatiegebruik of andere niet-dagelijkse dingen.

 

Technisch vraagt de TRIPOWER nauwelijks aandacht of onderhoud. Onze tarieven voor een jaarlijkse check - up (waterniveau, stof verwijderen van interne onderdelen, testen) zijn zeer schappelijk en bij eventuele storingen die we niet op afstand kunnen verhelpen of een langere reparatietijd met zich meebrengen heb je in de garantieperiode recht op gratis vervangservice! Technisch voldoet de TRIPOWER uiteraard aan de strenge CE norm (EMC / UVD) en bevat een behandelkop die zich ook bij andere TOP MERKEN heeft bewezen met circa 10 MILJOEN pulsen.

 

Wil je een speciale accentkleur? De donkere delen op de foto kunnen zonder meerprijs worden gemaakt in GOUD, ZILVERGRIJS of gewoon geheel (MAT) WIT. Andere kleuren zijn in overleg mogelijk.  DAT is hoe we ons best doen om je met deskundigheid en vertrouwen laten starten met de TRIPOWER laser voor ontharing en huidverbetering. Tot snel bij BEAUTY UNITED!