BEAUTY TRAININGEN SNEL EN EFFECTIEF VOLGEN

 

Bindweefselmassage, Chemische Peelings, Bio Peelings, Micro Needling, Dermaroller, Meta For Skincare Basis START UP, Meta For Skincare Skills & Specials, Resultaatgericht Adviseren, etc.

 

HOE?

Inschrijven voor beauty opleiding & trainingen kan:
1.  door keuze van de training in het webshop gedeelte hieronder
2. door de datum te kiezen waarop u de training wilt doen
3. door op die datum te klikken legt u de training in uw winkelmandje

4. door bestellen en afrekenen is de training gereserveerd voor u.

 

TENZIJ ANDERS VERMELD :

- vinden de trainingen plaats in het behandel- & training center te Ede.
- kent elke trainingsdag inloop vanaf 10 uur, start 10.30

- is lunch, koffie, thee, lesmateriaal en naslagwerk inbegrepen
- worden theorie en praktijk afgesloten met certificaat

 

De NASCHOLING IPL/ LASER is alleen voor klanten van BEAUTY UNITED B.V. die met onze apparatuur werken. De training heeft een aantal actuele onderwerpen zoals veiligheid, wetgeving, nieuwe technieken en behandeltechnieken. De IPL/LASER trainingen zijn dus NIET toegankelijk voor klanten die geen apparatuur hebben of met apparatuur van andere leveranciers werken. Wilt u starten met laser apparatuur voor tatoeageverwijdering, met laser voor ontharing of andere technieken? Kijk dan in de categorie APPARATUUR en kom langs voor een demonstratiebehandeling.

 

De in de kalender vermelde trainingen BASIS/START-UP is alleen voor professionals die starten met de lijn voor huidverbetering META FOR SKINCARE .

De trainingen / masterclasses SKILLS & SPECIALS, RESULTAATGERICHT ADVISEREN en MICRONEEDLING zijn alleen voor bestaande depositairs die al met het merk werken. Bent u depositair van ons mooie merk, dan gelden lagere prijzen en betere voorwaarden. Die staan vermeld bij de met een sleutelcode afgeschermde pagina TRAININGEN VOOR DEPOSITAIRS waar u zich als CERTIFIED DEALER ook meteen kunt inschrijven. Wilt u graag in uw salon of kliniek met de lijn voor huidverbetering gaan werken? Zoals u ziet bieden we veel training en ondersteuning zodat u steeds meer plezier krijgt in het werken met de producten voor huidverbetering. Kijk bij META FOR SKINCARE, vraag een bezoek aan huis en VIP-BEHANDELING aan zodat ook u binnenkort kunt starten met onze mooie lijn voor huidverbetering met cleansers, crèmes, serums, peelings en andere mooie resultaatgerichte salonproducten. Het is mogelijk om een (FULL) startpakket te kiezen, een kleiner (LIGHT) startpakket te nemen of voor een vast bedrag in overleg zelf producten te kiezen, bijvoorbeeld omdat de lijn begint als AANVULLING op uw bestaande merk. Bij META FOR SKINCARE houden we van training & "de personal touch"! Zo ervaren ook de bestaande klanten dit en zult u het ervaren tijdens de trainingen. Geen CERTIFIED DEALER? Maak hieronder uw keus!

 

Download
BEAUTY CAMPUS - TRAININGEN VOOR HUIDSPECIALISTES - CURSUS VOOR SCHOONHEIDSSPECIALISTES
In deze direct te downloaden kalender vindt u alle trainingen voor huidverbetering. Bindweefselmassage, Chemische Peelings, Bio Peelings, Micro Needling, Dermaroller, Meta For Skincare Basis START UP, Meta For Skincare Skills & Specials, Resultaatgericht Adviseren.
BEAUTY TRAININGEN kalender-2018 - 012018
Adobe Acrobat document 441.8 KB

MASTERCLASS TRAINING BIO - & CHEMISCHE PEELINGS

Op deze dag leert u meer over soorten peelings, AHA, PHA en BHA, wat een peeling in en op de huid doet, welke van de 8 soorten je kan gebruiken voor o.a. acne, huidveroudering, huidverslapping, pure exfoliatie, pigmentvlekken. Tevens leert u voor-en nabehandeling van de huid, kuren en thuisadvies en wordt u voorzien van alle klant-gerelateerde documenten.  Aan het eind van een leerzame dag gaat en met een naslagwerk, certificaat, veel enthousiasme en ca. 50 EURO gratis producten  weer naar huis!

VOL=VOL!
*Aanmelden via website. Uitsluitend voor professionals.
Heeft u al een startpakket aangeschaft VOOR deze datum of bent u al depositair dan is de masterclass GRATIS!
Meld dan even aan via ons email adres: info@beauty-united.nl

 

TRAINING BIO-EN CHEMISCHE PEELINGS

€ 125,00

  • Beschikbaar

BINDWEEFSELMASSAGE "SWIFT-LIFT" LIFTENDE DEEP TISSUE MASSAGE

U bent schoonheidsspecialiste en wil al heel lang bindweefsel massages leren om meer te bieden aan uw klanten. Tot op heden bent u geremd vanwege allerlei voorwaarden. Dat kan zijn omdat u eerst een heel groot startpakket moet kopen voordat u "mee mag doen", of omdat een training 10 dagen duurt en u die tijd niet heeft. Het kan ook zijn dat in beide gevallen de investering ZO hoog is dat u niet zeker weet of u die terug kunt verdienen. In DAT geval is DIT uw kans voor het leren van bindweefselmassage. "SWIFT-LIFT" (de naam zegt het al) is een verkorte methode waarbij u een aantal basisbeginselen leert over bindweefselmassages (of die weer even opfrist) in theorie. Bovendien oefent u meteen een aantal mooie en meest gebruikte basis GREPEN op het gezicht, hals en decolettee zodat u deze in het eigen instituut om kunt zetten naar een ECHTE behandeling met DIRECT resultaat voor iedereen!

Na de leuke en leerzame trainingsdag keert u naar huis terug VOL motivatie om meteen aan de slag te gaan samen met de juiste vaardigheden, tips om de klanten enthousiast te maken, een naslagwerk en een certificaat. Als bonus krijg je ook nog voor ca. 50 EURO aan bijpassende producten GRATIS!

Bestaande depositairs van Meta For Skincare of Ekseption schrijven in via het afgesloten deel van deze website, dus niet op DEZE link!

 

TRAINING SWIFT-LIFT BINDWEEFSEL MASSAGE 1 DAAGS

€ 125,00

  • Uitverkocht

TRAINING "UN-AGE" HUIDVERBETERENDE BINDWEEFSELMASSAGE 2 DAAGS

U heeft gelezen bij "SWIFT-LIFT" bindweefselmassage wat uw situatie en keuze kan zijn. U heeft de SWIFT - LIFT training gedaan, bent helemaal enthousiast en uw klanten ook. Dus u wilt meer leren. Wat ook kan is dat u direct kiest voor MEER bindweefselmassage dan in de SWIFT LIFT deep tissue massage aan u geleerd wordt. DAN kiest u in beide gevallen voor deze training bindweefselmassage "UN-AGE", die TWEE dagen behelst. Naast wat u in de SWIFT LIFT leert, gaat u ook aan de slag met MEER grepen voor meer dan alleen liften. We leggen het accent ook op probleemhuid, littekens en indien de groep dat wenst ook nog wat grepen voor bovenarmen (u weet wel, de bekende "kipfilets" verstrakken), cellulitis en post-bevallings-buikjes. U leert alle grepen hiervoor in de praktijk en hoe u dat in kuren om kan zetten voor het maximale resultaat op de huid. U blij, uw klanten blij!

 

Vol kennis, vaardigheid en met de eerste klanten die u gaat behandelen al in gedachten keert u terug naar huis. Verrijkt met naslagwerk, certificaat en nieuwe behandelplannen.... als bonus krijgt u bij deze beauty-training voor ca. 75 EURO aan bijpassende producten GRATIS mee!

 

TRAINING BINDWEEFSEL MASSAGE UN-AGE 2 DAAGS

€ 195,00

  • Uitverkocht

MULTI MESO MASTERCLASS

Je gunt je klanten toch het allerbeste?
SCHRIJF NU IN voor de MULTI MESO MASTERCLASS!
Je leert de theorie van insluizen, meso injection en needling in combinatie met de beste cocktails voor o.a. anti-aging, verzakte huid en spectaculaire haarvermeerdering (bijv Alopecia, zie foto's...). Je leert de cocktails op 4 manieren te gebruiken; we demonstreren insluizen, Easy Touch Meso (geniale en veilige uitvinding van Ekseption peels), de dermaroller/dermapen methode en met Meso GUN. Beperkt aantal plaatsen ivm persoonlijke aandacht & veiligheid. Locatie: EDE, Beauty United Groothandel en Trainingcenter voor de huid. Tijd: van 10 - 17 uur. Kosten: 125,- pp. Vol = Vol

LET OP : 17 SEPTEMBER IS VOL, INSCHRIJVEN ALLEEN NOG VOOR 20 NOVEMBER MOGELIJK!

 

€ 125,00

10 DINGEN DIE JE NIET MOET ZEGGEN / GASTVRIJHEID & PROFESSIONALITEIT

10 DINGEN DIE JE NIET MOET ZEGGEN.... we kennen het allemaal....je bent je er niet bewust van maar als het lijkt of iedereen tegelijk komt, belt, zeurt, klaagt, wat van je wil dan zeg je soms precies het verkeerde.... een nieuwe workshop die hilarisch zal zijn maar daarnaast natuurlijk leerzaam.... GASTVRIJHEID & PROFESSIONALITEIT wordt een themadag om NOOIT meer te vergeten.... durf jij op de video te zien wat je zelf goed doet? Of niet?
DIT wordt JOUW DAG! En je verbaast je klanten er na met je juiste reacties, optimistisch gestelde vragen en interesse voor hun huid....
Start om 10.30 - Einde ca 16.30 uur, inclusief lunch, koffie, thee, water en handvatten voor de toekomst.

€ 50,00

  • Uitverkocht

NASCHOLING WERKEN MET IPL & LASER

Tijdens de nascholing worden bestaande klanten/salons op de hoogte gebracht van de actuele status van de wetgeving rondom de apparatuur, besteden we extra aandacht aan veiligheidseisen, komen nieuwe technieken aan bod en wordt onderling kennis uitgewisseld. De training wordt 2 x per jaar gegeven. In de toekomst wordt dit wellicht verplicht gesteld, nu adviseren we MINIMAAL 1 x per jaar deze training bij te wonen. Vaker mag natuurlijk van ons ook. Als klant betaalt u een geringe bijdrage voor de inschrijving, drankjes en documentatie. Uw bevestiging van inschrijving die u krijgt na het "bestellen" van uw plek in de training is meteen uw bewijs van aanwezigheid. In dit geval geldt: stilstand is achteruitgang en "had ik maar..." werkt voor niemand....Tot DAN!

 

NASCHOLING LASER & IPL TECHNIEKEN

€ 25,00