DE SPECTRA YAG LASER

SNEL & VEILIG

De eerste gebruikers zijn er verwonderd over: het vermogen, de (5 !) verschillende kleuren filters, de resultaten, de professionaliteit die je werk tot het uiterste, het mooiste  en meest onderscheidende brengen. De SPECTRA laser geeft haar pulsen af in de inmiddels bekende (kortste) picosecondes samen met intelligente software en het zuivere licht wat getransporteerd wordt door sigma spiegels in de flexibele arm. Geen verlies van power of helderheid, geen verlies van vermogen, geen los hangende slangen en geen matige resultaten. Gewoon meer dan je mag verwachten.

KORTSTE PULS

De kortste "picoseconde" puls geeft bij kleuren & pigmenten, in tegenstelling tot kleinere en/of oudere YAG lasers die een milli-of nano seconde korte puls geven, een beter resultaat. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek (PLOS.ORG), zeker bij de voorheen moeilijke kleuren. De SPECTRA laser is voorzien van deze techniek en kan door de kortste puls een thermische reactie geven op de pigmenten. Andere lasers geven een explosieve mechanische reactie. De SPECTRA zorgt voor nog kleinere partikels waardoor afvoer tot wel 3-4 weken doorgaat en meer dus veel resultaat per behandeling geeft.

PRO'S ONLY

Omdat werken met de nieuwste SPECTRA laser geen kinderspel is wordt deze alleen geleverd aan echte professionals die GEVEN om de huid, die KIEZEN voor kwaliteit & veiligheid en WILLEN dat resultaat gepaard gaat met PROFESSIONALITEIT.

Iedere toekomstige behandelaar met laser & huid ervaring krijgt alsnog 2 dagen training (1 in ons training center en 1 op locatie bij levering) om goed met de SPECTRA pigmentlaser en de 5 nieuwe filters te leren werken. Alleen zo kunnen we rekenen op maximale resultaten voor hun klanten en de hoogste tevredenheid. Tevens bieden we jaarlijks collectieve nascholing zodat de parate kennis met elkaar gedeeld wordt!