TABOURET FORTE

 

 

Oersterk, comfortabel, bewegelijk. Met de brede zadelzit en smal onderstel ben je met het tabouret FORTE zeer flexibel, ook in de wat kleinere cabine. In WIT en ZWART. Zachte wieltjes voor harde vloeren zijn inbegrepen. Hoogte : 62-78 CM.

€ 119,00

  • Levertijd: 3-7 werkdagen

TABOURET MET RUGLEUNING NUANCE

Het tabouret NUANCE is een fijne werkkruk met hoog-laag verstelling van 62 - 78 cm voor een ideale werkhoogte/ zithoogte van pedicures, nagelstylistes en schoonheidsspecialistes. Met een (vaste) stevige rugleuning heb je fijne ondersteuning.

TABOURET NUANCE MET RUGLEUNING & ZACHTE WIELEN

€ 149,00

  • Levertijd: 1-3 werkdagen

TABOURET ERGONOMISCH MAGNIFIQUE

De meest ergonomische tabouret is een werkstoel met zoveel verstelmogelijkheden dat je er ALTIJD lekker en goed op zit.
Hoogteverstelling zitting, verstelbare hoogte rugleuning, kantelbare zitting, kantelbare rugleuning, dynamische zit of statische zit (tabouret beweegt met je mee of staat vast) en vooruit-achteruit verstelling van de rugleuning voor constante druk en het voorkomen van "hangen".

Hoogte is verstelbaar van 62 tot 78 cm. Compleet met mooi en sterk verchroomd onderstel en zachte wielen.

 

TABOURET MAGNIFIQUE

€ 219,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

TABOURET MET RONDE ZITTING RONDETTE

Tabouret met ronde zitting "1/3 ronde" rugleuning/armleuning. Als je liever geen zadelzit hebt is de RONDETTE werkstoel een mooi alternatief. Met een hoogte verstelling van 44-55 cm zit hij wat lager, waardoor hij uitermate geschikt is voor manicure, pedicure en PMU.

 

TABOURET RONDETTE

€ 189,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen