TOWEL HEATER KOMPRES VERWARMER

De FLEX TOWEL HEATER is een compacte kompresverwarmer met een stevige metalen behuizing die door de goede isolatie niet heet wordt aan de buitenkant en tegen een stootje kan. Het in - en uitschakelbare UV / OZON licht zorgt dat de vochtige compresdoeken beter bacterievrij blijven. Er is ruimte voor 6-12 kompresdoeken en er is een uitneembaar lekbakje aan de voorkant geplaatst. De FLEX towel heater kan op de bodemplaat van de FLEX BEAUTYTOREN worden gezet ZONDER extra snoer of op uw werkvlak worden geplaatst met bijgeleverd geaard netsnoer.

 

Heeft u een grotere handdoek warmer nodig? Kies dan voor de TOWELHEATER L, die met 16 liter goed is voor 16 tot 24 kompresdoeken.
Door de ingebouwde UV LAMP en een temperatuur van bijna 70 graden bent u gegarandeerd van warme kompressen en bacterievrij werken.

MAAT van de S : 37,5B x 31Dx28H
MAAT van de L : 45B x 29D x 36H

 

FLEX TOWEL HEATER S

€ 179,00

  • Beschikbaar

SR 05 SKIN REJUVENATOR ULTRASOON IONISATIE PHOTON

De SR 05 Skin Rejuvenator is zeer compact en leuk om mee te werken. Met Ultrasoon kunt u werkstoffen insluizen, met de ionisatie (+ en -) kunt u de huid beter zuiveren en/of de huidcellen activeren. Beide technieken kunnen ook tegelijk aan staan voor een nog beter resultaat op de huid. Verrassende verbetering, een actief gevoel en een iets elastische huid zijn het effect. Met de PHOTON LED kop kunt u kleine plekjes verbeteren; denk aan acne, droge oppervlakken op de huid of eczeem-achtige vlekken. Het rode licht verbetert de collageen productie, het blauwe licht vermindert bacterien en ontstekingen zoals bij acne of rosacea. De SR 05 biedt huidverbetering op VIP niveau voor een zachte prijs. Inclusief adapter/snoer en NL talige handleiding.

SR 05 SKIN REJUVENATOR

€ 159,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen