SALE! BIJ BEAUTY UNITED

OPRUIMEN - DAAR HOUDEN WIJ VAN

Om onze showmodellen actueel te houden ruimen we zeer regelmatig op daar flinke afprijzing op onze mooie saloninrichting en apparatuur. Staat wat u zoekt hieronder niet afgebeeld? Vragen kan ALTIJD!

Als u meerdere onderdelen kiest, maken we de prijs van uw nieuwe salon set zeer aantrekkelijk voor u.
Kijk bij saloninrichting voor je favoriete set en mail ons voor de beste offerte.

 


TSR PRO III ND YAG     INRUIL    LASER APPARATUUR

 

Uit inruil van onze klanten die OF een maatje groter - de SPECTRA - hebben gekocht OF inmiddels zo tevreden zijn over het werken met deze TSR PRO III dat ze hem hebben ingeruild voor het nieuwere model TSR PRO IV. De nieuwprijs lag 3 jaar terug rond de 4250,- euro.

NU SCHAF JE EEN goede gebruikte TSR PRO III aan voor 1950,- euro EX.
*inclusief korte dag training!

 

Ideaal voor huidspecialistes die op couperose, spinaevi, vaatjes, pigmentvlekjes, acne of huidveroudering willen werken met een betrouwbare, veilige laser die volledig is gecontroleerd door ons als leverancier voordat je hem geleverd krijgt. Dat is een prettig idee voordat je begint!

 

Ook voor PMU studio's en tattoo shops die kleinere tatoeages of wenkbrauwen willen "opschonen" alvorens er iets nieuws te plaatsen (meestal maar 2-4 behandelingen nodig om je cover-up te doen).

 

De TSR PRO III wordt geleverd met een voetpedaal, bediensleutels, 532 + 1064 NM filters, beschermende brillen en een praktisch accessoire pakket + EKSEPTION nabehandeling - crèmes .

Eerst uitproberen bij ons: tot snel!           WEG = WEG

BHS 145  PLAATSELIJK AFSLANKEN MET CAVITATIE 

Inruil apparatuur van deze klasse is veiliger dan een goedkope nieuw aanschaffen van mindere kwaliteit omdat cavitatie voor plaatselijk afvallen nauwelijks "slijt". Cavitatie is GEEN CRYO of koude golf maar gekalibreerde ULTRASOUND, dus ook prettiger. Je "masseert" eigenlijk het gebied waardoor vet wordt afgebroken en afgevoerd.

Deze Body Health 145 apparatuur van 1 van de beste fabrikanten van de wereld in veilige beauty apparatuur heeft een actief handstuk met ULTRACAVITATIE inclusief 630 NM LED voor directe huidconditieverbetering tijdens de body- of face behandeling. Daardoor is het eindresultaat altijd mooier. De nieuwprijs was destijds 8950,- euro.

NU kan je deze mooie apparatuur aanschaffen inclusief
1 dag training voor 2950,- euro.


Dat is een mooie kans voor de salon die wil starten met plaatselijk afslanken (bijvoorbeeld buik, billen, benen, kin) zonder direct de hoofdprijs te hoeven betalen. Later kan je altijd nog onze X-BODY aanschaffen voor ca 17.000 euro.

TSR PRO EVO gebruikte ND YAG LASER HIGH END MODEL (VERKOCHT-SORRY!)

 

De TSR PRO EVO was in 2015-2019 ons top model ND YAG laser met een nieuwe aanschafprijs van 26.000 euro voor de betere tattoo-laser shops en de betere beautysalons van NL en B. Dit is ons ex-demo model wat plaats heeft moeten maken voor de nieuwe (picoseconde - en filter techniek) SPECTRA LASER 2020.

 

De TSR PRO EVO heeft ingebouwde intelligente 1064 NM en 532 NM filters die je wisselt in de software. Geen gedoe met filtertjes afschroeven tijdens de behandeling, gewoon digitaal schakelen in de gebruikersvriendelijke interface. Door de lange 7 - kniks arm heb je een goed bereik en geen verlies van energie door kabels of andere energievertragers.

 

De EX DEMO & KORT GEBRUIKTE TSR PRO EVO is nu voor 5950,- euro VAN JOU!

 

Hij wordt geleverd inclusief klant- en behandelbrillen, footswitch en een dag training aan huis. Uiteraard kijken we hem nog even goed na voordat we hem bij je plaatsen en je aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Indrukwekkend formaat, professionele looks en goede kwaliteit, dit keer voor weinig geld. Uitproberen? Tot snel dan!  WEG = WEG!

BEHANDELSTOELEN

De BLACK BEAUTY in WIT & ZWART zijn hydraulische behandelstoelen, ideaal voor de beginnende schoonheidsspecialiste, in uw 2e cabine of voor training centers die meerdere behandelstoelen nodig hebben. Kijk bij BEHANDELSTOELEN voor meer informatie.

APPARATUUR

Op de apparatuur SPECTRA, TRIPOWER en HYDRA FUSION PRO (allen van midden 2019) hebben we nu tijdelijk 25 % korting voor wie het eerst komt!
Ook op deze apparatuur heeft u nog 1 heel jaar garantie en is training inbegrepen. Mail naar info@beauty-united.nl voor een bezichtiging.

SPINN -OFF MET EKSEPTION

Ook kunt u gebruik maken van een mooie aanbieding bij een startpakket EKSEPTION.
Kiest u voor een combi van saloninrichting EN een pakket van EKSEPTION met effectieve PEELINGS & resultaatgerichte SKINCARE dan heeft u recht op een zeer aantrekkelijk voorstel!