PERFECT HEALTH SUPPLEMENTEN

Je huid straalt uit wat je bent..... als je een nachtje slecht geslapen hebt dan krijg je al snel de opmerking "goh wat zie je er moe uit"...je buitenkant is toch wel een weerspiegeling van je binnenkant... maar hoe kun je daar nou iets aan doen? Je eet toch al gezond? Dat denken heel veel mensen, maar wees nu eens eerlijk.... is dat wel echt zo?  Eet je 7 dagen van de week echt gezond? Krijg je iedere dag 3 ons groente, 2 stuks fruit, je benodigde vitamines en mineralen binnen? Welke voeding ondersteunt een beter uitziende huid en draagt bij aan vermindering van uw klachten? Welke supplementen kunt u het beste nemen ter ondersteuning van een behandeling bij uw huidspecialiste?

Hoe weet je waar je tekort aan hebt? Wij kunnen met het team van medisch specialisten een goed advies maken op basis van uw klacht/tekort, uw lifestyle en eventuele medicatie die u neemt zodat u niet de verkeerde keuzes maakt. U kunt ons een email sturen als u dat prettiger vindt of een telefonisch consult aanvragen. Indien gewenst kunt u op meerdere plaatsen in NL een bloedafname laten doen om zo een nog beter beeld te krijgen van de benodigde supplementen op basis van een medisch verantwoord onderzoek.
Onze support is uniek en voor iedereen die de juiste keuzes wil maken een vrije keuze. Daarom: bij twijfel VRAAGT u het aan onze specialisten!


PERFECT HEALTH supplementen zijn samengesteld uit de beste werkstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Plantaardige, zelfs veelal VEGAN ingrediënten die iets toevoegen waar je lichaam OF iets tekort komt OF misschien iets minder goed opneemt. Wij hebben gekozen voor PERFECT HEALTH producten omdat die van hoogwaardige kwaliteit zijn en ondanks dat zeer betaalbaar zijn.

De supplementen zijn bij ons PRIMAIR gericht op de ondersteuning bij het actief verminderen van huidproblemen (rode vaatjes, gevoelige huid, acne, pigmentvlekken) in combinatie met behandelingen gericht op uw storende huidprobleem. Zo is bijvoorbeeld VITAMINE C een vitaal onderdeel van de bouwstenen en brandstof in de huid voor COLLAGEEN. heeft u daarvan te weinig dan zal zich dat mogelijk uiten in een minder stevige en vitale huid.


NAAR WEBSHOP PERFECT HEALTH

Ben je ook nieuwsgierig naar de producten en wil je meer weten? Waar kunnen de supplementen bij ondersteunen als het gaat om gezondheid en huidproblematiek of huidconditie verbetering? Vraag (professionals only) de toegangscode voor de webshop waar elk product separaat wordt uitgelegd en schaf je producten daarna met professionele korting aan.

Stuur een email naar info@beauty-united.nl en we sturen je de toegangssleutel naar een gezondheid ondersteunende lifestyle!
Heb je vragen over de producten, gebruik je daarnaast nog andere supplementen of misschien zelfs medicijnen? Zet die dan voor de zekerheid even er bij. Wij zorgen dat je een gedegen en goed onderbouwd antwoord ontvangt.

Nog slimmer: doe de producten in je winkelmand en bestel meteen je andere salon benodigdheden mee!
LET OP: in de meeste gevallen worden op vitamines en supplementen het LAGE BTW tarief van 9 % gerekend.
CHECK de website van de belastingdienst om daar meer over te lezen. (EXTERNE WEBSITE-NIEUWE WEBPAGINA)