EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking. Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.
 
Binnen de lijn van EKSEPTION is het mogelijk om het onderste uit de kan te halen door in het onderste van de huid de juiste werkstoffen af te leveren.
Mesotherapie is al sinds 1920 (toen op nog spartaanse wijze) de beste manier om werkstoffen op de juiste plek af te leveren. Voor het werken met Mesoproducten van Ekseption wordt vereist dat u eerst een Masterclass/Training heeft gevolgd. Dan weet u ook WAT u doet..... Naast de mogelijkheid om de cocktails te gebruiken met de dermaroller of dermapen zijn er nog 2 unieke methodes: met de Easy Touch Meso (0,5 mm met gecontroleerde afgifte, zeer eenvoudig en veilig in gebruik) en met het BEAUTY UNITED Multi Meso Device (te gebruiken met 1-liner, 5-liner/9- liner op variabele diepte of gecombineerd met VACUUM techniek).
Tijdens de Masterclass wordt theorie gecombineerd met praktijk waarbij alle technieken worden geoefend op elkaar. Seeing is believing tenslotte...........
Haalt u binnenkort ook het onderste uit de kan qua resultaat??

 

NU OOK EEN STARTPAKKET VOOR HUIDPROFESSIONALS VANAF 495,- EURO
INCLUSIEF 
VIP EXPERIENCE VOORAF & MASTERCLASS IN ONS TRAINING CENTER


ZO eenvoudig is het bereiken van het doel en het kiezen van de juiste peeling voor een betere huid. Uiteraard is er ook gedacht aan producten voor voorbereiding van de huid (o.a. PHA ACTIVATOR), het snel repareren van de huid (o.a. CAVIAR REPAIR), het beschermen van de huid (o.a. ALL DAY SHIELD) en het onderhouden van de huid (o.a. AGELESS COCOON). Dit maakt de lijn UITERMATE geschikt voor elke huid, voor de mannen huid en voor de cliënt die DUIDELIJKHEID & GEMAK verwacht van de huidspecialiste. Door de aantrekkelijke prijzen is er geen enkele belemmering meer om EKSEPTION niet in huis te halen. Dus verwelkomen wij u graag binnenkort als nieuwe EKSEPTION huidspecialiste! Neem contact op voor een afspraak door te bellen met 0318-306713 of mailen info@beauty-united.nl voor een afspraak en een echte MEET & GREET + GRATIS behandeling + vip experience bij ons. Tot dan!