skincare

PRODUCTEN SKINCARE

EKSEPTION PRODUCTEN voor dagelijks gebruik versterken of onderhouden de resultaten van de behandelingen met chemische - of bio peelings, meso therapie of andere behandelingen die huidverbetering genereren.

 

Volg het advies van uw huidspecialist dan ook nauwkeurig op om de PH beter onder controle te hebben, wat resulteert in een gezondere huid die de werkstoffen beter opneemt en u langer tevreden houdt. Producten van andere merken hebben meestal een PH (zuurgraad/huidbarrière-) verstorend effect wat o.a. een gevoelige huid, acne, meer rimpels of slecht gehydrateerde huid tot gevolg kan hebben.


PHA ACTIVATOR                             30 ML

Deze nachtcrème is geformuleerd om de pH van de huid geleidelijk te verminderen, gelijktijdig te exfoliëren, vocht aan te vullen en pigmentatie te verminderen voor een zachte, stralende teint. Het wordt gebruikt om de huid voor te bereiden op de EKSEPTION pha peels.

 

PHA activator is een revolutionaire resurfacing-crème die de huid helpt regenereren. Met behulp van een exclusieve technologie van formulering met zuren, enzymen en actieve ingrediënten kan het worden gebruikt als een enkele intensieve behandeling of om de huid voor te bereiden op professionele EKSEPTION polyhydroxyzuren peelings. Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, exfoliatie, vermindering van pigmentatie en het herstellen van de pH van de huid. Het moet gedurende de dag worden gecombineerd met de ALL DAY SHIELD SPF 50 + om de huid te beschermen tegen UV-schade.

 

 


 


FERULIC ACTIVATOR                   30 ML

Deze nachtcrème is geformuleerd om de pH van de huid geleidelijk te verlagen, gelijktijdig te exfoliëren, vocht aan te vullen en pigmentatie te verminderen voor een zachte, stralende teint. Het wordt gebruikt om de huid voor te bereiden op EKSEPTION ferulische peelings.
Ferulic activator is een krachtige vrije radicalen bestrijder (door een hoog % anti-oxidanten) en uit zichzelf licht exfolierende crème. De huidverbeterende formule bevat 3 soorten zuren (ferulisch, melkzuur en tranexamisch), enzymen, 4 peptiden en vitamine E. het kan worden gebruikt als een enkele intensieve behandeling of om de huid voor te bereiden op EKSEPTION ferulische peptide peelings. Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, exfoliatie, vermindering van pigmentatie en het verlagen van de pH van de huid. Het moet gedurende de dag worden gecombineerd met de ALL DAY SHIELD SPF 50+ om de huid te beschermen tegen UV-schade.

Ontworpen om de zuurgraad van de gevoelige of vette huid te herstellen.
Bevat enzymen om de huid geleidelijk te vernieuwen. Vergroot de algehele huiduitstraling en verminder pigmentatie. Vermindert de roodheid van de huid, acne en rosacea. Biedt geavanceerde bescherming door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Zichtbare antiverouderingseffecten, zoals de verbetering van het voorkomen van lijnen en rimpels, verlies van stevigheid en verheldering van de huid zijn na gebruik zichtbaar. Herstelt hydratatie.
Onthult een soepele huidtextuur reeds na enkele toepassingen.

 


CAVIAR ACTIVATOR                        50 ML

Voor een wat mildere activator die direct al de huid begint te verzachten en perfect als nachtcreme met wat dunnere samenstelling te gebruiken adviseren we de luxe aanvoelende CAVIAR ACTIVATOR.


ALL DAY SHIELD   DAYCARE          met SPF 50+                    30 ML

Een nieuwe generatie beschermende anti-aging dagcrème met ferulinezuur, vitamine E en helioguard-365, een natuurlijke UVA-filter uit zeealgen om de huid te beschermen tegen veroudering naar aanleiding van zonschade. Ondanks de hoge bescherming die de crème biedt, is de textuur licht en verfrissend.
All-day shield is een nieuwe generatie van dagelijkse en zeer beschermende huidverzorging. Het is geconditioneerd in een handige airless pompfles om de hele dag te worden gedragen. De water-in-olie formulering zorgt voor een langdurige film op de huid die bestand is tegen transpireren, biedt een basis voor make-up en vermijdt de penetratie van de zonnefilters in de huid.
All Day Shield Daycare SPF 50 + biedt een complete UVA- en UVB-bescherming dankzij ferulinezuur (UVB) en helioguard 365 (UVA), een natuurlijke UVA-filter uit zeealgen om de huid te beschermen tegen fotoveroudering. De formule geeft een boost in vitamine E om een extra bescherming tegen vrije radicalen te bieden.

 

 


RETIN-OIL BOOSTER                     30 ML

Exclusief versterkende dag/nachtcrème met geconcentreerd retinol serum (0,3%) en vitamine E (1%) met een unieke zachte & dunne emulsie. Deze formule is ontwikkeld om het effect te versterken na professionele peeling behandelingen en de regeneratie van de huid te beheersen. De formule biedt een extreem comfort tijdens en na het aanbrengen met een uniek huidgevoel.

 

EKSEPTION Retin-oil crème is ideaal voor problematische en door de zon beschadigde huid, lichte of diepere rimpels, beginnende pigmentvlekken, diepere acne en vettere huid. Deze crème is verbeterd met de nieuwste stabilisatie- en afleverende technologieën om maximale doeltreffendheid en stabiliteit te garanderen. Het gebruik vermindert het verschijnen van fijne lijntjes, rimpels en verkleuring van de huid en minimaliseert puistjes en de verschijning van poriën. Tevens zeer geschikt voor de mannenhuid !

Indien als dagcrème gebruikt wordt aangeraden om er een ALL DAY SHIELD SPF 50 + overheen te gebruiken. Deze beschermt tegen blue light, UVA stralen door glas EN natuurlijk tegen andere vrije radicalen zoals regulier zonlicht.
Vanwege de iets dunner emulsie ook geschikt om te dragen ONDER make-up, foundation of fond de teint.

 

 

 


ICE CREAM REPAIR                       50 ML

Rijke herstellende crème met een geweldige ijs-textuur om aan te brengen na intensieve behandelingen en EKSEPTION peelings. De crème kan het beste in de koelkast worden bewaard om de unieke structuur te behouden.
Het reparatieproces is een essentiële fase na chemische peelings en het is van het grootste belang om het juiste product te gebruiken. De huidstructuur moet worden hersteld en de processen van differentiatie, proliferatie en intercellulaire communicatie moeten worden geregeld. EKSEPTION ICE CREAM REPAIR bevat een synergie van retinol, vitamine E, bio-placenta (groeifactoren, foliumzuur, acetylglutamine) en unirepair T-43.
Deze nieuwe formulering met de textuur van een ijsje werd ontwikkeld om het effect van de actieve ingrediënten te versterken, waardoor een intens verkoelend gevoel ontstaat en een rijke beschermende film over de huid achterblijft.

 

 

 

 


CAVIAR REPAIR  CREAM                 50 ML

Rijke herstellende crème met een SUPERZACHTE textuur om aan te brengen na intensieve behandelingen en EKSEPTION peelings. Het is aan te raden om de REPAIR CREAM gedurende de gehele kuur dagelijks te gebruiken.

Het reparatieproces is een essentiële fase na bio - of chemische peelings en het is van het grootste belang om het juiste product te gebruiken. De huidstructuur moet worden hersteld en de processen van differentiatie, proliferatie en intercellulaire communicatie moeten worden geregeld. EKSEPTION CAVIAR REPAIR CREAM bevat een synergie van zuivere kaviaar extracten (kan de collageen productie tot wel 67 % verhogen) retinol, vitamine E, foliumzuur en unirepair T-43.
Deze nieuwe rijke formulering met zachte textuur werd ontwikkeld om de lipiden in de bovenste huidlaag te herstellen terwijl de celvernieuwing in de diepere huid wordt gestimuleerd.

 

 

 

 


AGE LESS COCOON                       50 ML

Extreem verzorgende crème om tekenen van veroudering en veroudering van de foto's te verminderen. De iets rijkere emulsie is gebaseerd op een formule van verstevigende peptiden en zuiverende polyhydroxylzuren.

EKSEPTION AGE LESS COCOON bevat een synergie van 3 peptiden en polyhydroxylzuren (lactobionic acid en gluconolactone). De formule is zeer voedzaam en biedt een extreem huidcomfort. Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, celregeneratie, verminderen van pigmentatie en het herstellen van de pH van de huid. Het moet gedurende de dag het beste worden gecombineerd met EKSEPTION ALL DAY SHIELD om de huid te beschermen tegen UV-schade.

2 peptiden stimuleren de productie van extracellulaire matrixcomponenten (matrikines) die signalen doorzenden naar fibroblasten, die nieuwe collageen componenten van de matrix gaan produceren om de vernietigde te vervangen. (Palmitoyltripeptide-1, palmitoyltetrapeptide-7). Het andere peptide beschermt DNA tegen beschadiging en stimuleert de natuurlijke herstelfactoren.

 

 

 

 


HYDRATION SPARKLE                  50 ML