ALLE PEELINGS

De gehele EKSEPTION lijn bestaat uit 11 NEXT GENERATION peelings, producten ter voorbereiding en reparatie van de huid met een probleemoplossende behoefte rondom de behandelingen, mesotherapie en prachtige cleanser/crème combinaties voor het onderhouden en beschermen van de huid die er stralend uit mag blijven zien. Onderstaand vindt u een omschrijving en kenmerken van de peelings. Schaft u de Ekseption Peeling pakket aan, dan krijgt u in de training / masterclass peelings ALLE eigenschappen en een praktijk training hoe de peelings dienen te worden gebruikt. We laten u starten met alle kennis die u nodig heeft om de maximale resultaten en minimale bijwerkingen te garanderen!

AGE LESS + PEPTIDE PEEL              70 ML

Een professionele chemische peeling met poly hydroxy zuren (lactobionic zuur en gluconolactone), melkzuur, amandelzuur, hyaluronzuur, natriumlactaat en 3 peptiden (DNA-bescherming, verzakking van de huid en vermindering van rimpels).
Gebufferde pH van 2.0 - 40 % zuren - huidtype I tm IV.

 
Een effectieve peeling om de tekenen van huidveroudering te behandelen en in het bijzonder verlies van stevigheid, verzakking van de huid en rimpels. Deze professionele behandeling combineert verschillende zuren met een hoge concentratie hyaluronzuur en peptiden. Dit soort behandeling faciliteert de vernieuwing van cellen van dermis en epidermis, maakt diepe rimpels minder zichtbaar en verwijdert fijne lijntjes. Het biedt ook een goed liftend effect en hydrateert de huid. Het is geschikt voor elk huidtype met tekenen van veroudering, vooral voor de droge huid. Peptide active peel is een van de beste oplossingen voor een rijpe huid. Het effect is geassocieerd met de activiteit van verschillende zuren, hyaluronzuur en peptiden. Zuren kunnen de huid hydrateren en dode cellen afschilveren door de bij Ekseption passende MICRO-EXFOLIATIE. Bovendien helpen ze peptiden, die een laag moleculair gewicht hebben, om in de dermis te penetreren, waar ze hun specifieke capaciteiten beginnen te vertonen - activerende regeneratieve processen en productie van fibroblasten, verantwoordelijk voor de synthese van collageen, elastine en hyaluronzuur.


 


AGE LESS PEPTIDE PEEL               70 ML

Een professionele chemische peeling met polyhydroxylzuren (lactobionic zuur en gluconolactone), melkzuur, amandelzuur, hyaluronzuur, natriumlactaat en 3 peptiden (DNA-bescherming, verzakking van de huid en vermindering van rimpels).
Gebufferde pH van 2.25 - 20 % zuren - huidtype I tm VI

 

 

Een effectieve peeling om de tekenen van huidveroudering te behandelen en in het bijzonder verlies van stevigheid, verzakking van de huid en rimpels. Deze professionele behandeling combineert verschillende zuren met een hoge concentratie hyaluronzuur en peptiden. Dit soort behandeling vergemakkelijkt de vernieuwing van cellen van dermis en epidermis, maakt diepe rimpels minder zichtbaar en verwijdert fijne lijntjes. Het biedt ook een goed lifting-effect en hydrateert de huid. Het is geschikt voor elk huidtype met tekenen van veroudering, vooral voor de droge huid. Peptide active peel resurfacing is een van de beste oplossingen voor een rijpe huid.

 

 

Het effect is geassocieerd met de activiteit van verschillende zuren, hyaluronzuur en peptiden. Zuren kunnen de huid hydrateren en dode cellen (micro-)exfoliëren. Bovendien helpen ze peptiden, die een laag moleculair gewicht hebben, door te dringen in de dermis, waar ze hun specifieke vermogens beginnen te vertonen - activerende regeneratieve processen en productie van fibroblasten, verantwoordelijk voor de synthese van collageen, elastine en hyaluronzuur.

 

 


FERULIC ACID PEPTIDE PEEL 70 ML


Een professionele chemische peeling gericht op foto-veroudering op basis van een synergie van peptiden, ferulinezuur en melkzuur.
Een gebufferde pH van 3.25 - 18 % zuren - huidtype I t/m VI

Ferulinezuur heeft sterke antioxiderende eigenschappen die vechten tegen vrije radicalen & reactieve zuurstofsoorten (ROS), waardoor DNA-schade wordt hersteld.

Een zachte en oppervlakkige professionele behandeling om hardnekkige
zon-veroudering en intrensieke veroudering te behandelen. Het ferulinezuur wordt gecombineerd met melkzuur vanwege de keratolitische eigenschappen. Met het unieke JUVELEVEN PEPTIDE voor DNA-bescherming en lipopetiden om verzakking van de huid en rimpels te verminderen. Vanwege de samenstelling is de belangrijkste indicatie voor dit systeem de photoageing met voordelen in melasma. Het kan tekenen van veroudering verminderen, zoals fijne rimpels, een gelijkmatige teint bevorderen door hyperpigmentatie te verminderen en de huid terugbrengen naar zijn natuurlijke helderheid door cel vervanging te stimuleren. Er wordt ervaren dat de algehele huidtextuur verbetert, en de behandeling verhoogt de hydratatie door het niveau van ceramiden in de huid te verhogen om waterverlies te helpen voorkomen. De behandeling kan de talgproductie verminderen en de poriegrootte verminderen. Deze peeling is ook geïndiceerd als voorbereiding op andere esthetische procedures. Ferulinezuur is een zeer krachtig en veilig peeling product. Vanaf de eerste behandeling melden patiënten dat hun huid gladder aanvoelt en strakker aanvoelt met een jeugdige glans. Direct zichtbare resultaten in de verbetering van de huidskleur maken van deze peeling 1 van de meest waardevolle en heilzame producten voor klanten die niet vaak in een peeling lijn voorkomt.

 

 


GLUCO PEEL                                      70 ML

 

Een professionele Chemische Gel Peeling met een hoog gehalte aan gluconolactone, natriumlactaat en vochtbindend hyaluronzuur.

Een gebufferde PH van 2.75 - 40 % zuren - huidtype I tm IV.

 

Het effect is vergelijkbaar met dat van AHA (alfa hydroxy zuren of fruitzuren zoals glycolzuur of melkzuur) maar het nieuwere gluconolactone is zuiverder en minder irriterend/beschadigend voor de huid. Het bevat maar liefst 5 hydroxyl groepen en heeft veel meer hydraterende eigenschappen in vergelijking met AHA's met slechts 1 hydroxyl groep.

 

De moleculen van de Ekseption gluconolactone peeling  zijn groter dan andere soorten; hierdoor dringt deze langzamer door de huid zonder deze serieus te irriteren of te verbranden. Dit maakt de Gluco peeling zelfs geschikt voor de droge en overgevoelige huid.

 

 


LACTO PEEL                                              70 ML

Een professionele Chemisch Peeling met een hoog gehalte aan melkzuren en natriumlactaat. Hydraterend en herstructurerend.
Gebufferde pH van 2.25 - 50 % zuren - huidtype I tm IV

Melkzuur wordt van nature in de huid gevonden als onderdeel van het metabolisch proces en helpt als geen ander de pH van onze zuurmantel tussen 5.5 en 6.0 te houden. Het werkt tevens van nature hydraterend door watermoleculen uit de omgeving naar het stratum corneum te trekken en de synthese van ceramiden te stimuleren. Hierdoor wordt de barrièrefunctie verbeterd en gemoduleerd. Het verlicht de teint naar een egaal geheel omdat het een homogene melaninedispersie induceert. De antioxidante effecten zijn hoog en werken remmend op de tyrosinase, een enzym dat een belangrijke rol speelt in het eerste stadium van melanogenese (pigmentvorming).

 

 

 


SOFT TOUCH PEEL                         70 ML

Een professionele chemische gelpeeling met gluconolactone, lactobionic zuur, natriumlactaat, hyaluronzuur
Een gebufferde pH van 3,5 - 13 % zuren - huidtype I tm VI

 
Zeer zachte en oppervlakkige peeling om de huid voor te bereiden op sterkere peelings als er geen huidconditionering met de activators is uitgevoerd. Op basis van polyhydroxy zuren is het een ideale peeling om de huid te testen voor sterkere peelings, als mooie booster of voor de eerste sessies op zeer dunne en reactieve huiden.

 

 

 

 

 

 

 

 


PURE SKIN PEEL                                    70 ML

 

Een professionele chemische peeling voor een onzuivere huid met een synergie van gluconolactone, amandelzuur, salicylzuur, natriumlactaat, en natuurlijke extracten.
Een gebufferde pH van 2.75 - 27 % zuren - huidtype I tm VI

 
Een synergie van zuren en natuurlijk extract voor de behandeling van onzuiverheden, blackheads, vette huid en open poriën. De toepassing van deze peeling draagt bij aan een betere epidermale structuur, verbetert de huidtextuur en -teint. De salicyl peeling heeft ook een sterk antiseptisch effect en duidelijke reinigende eigenschappen. Het normaliseert de werking van de talgklieren en resulteert in de samentrekking van de poriën. Een ander voordeel is de effectieve synergie met de andere soorten zuren die ook effectief zijn tegen onzuivere huid (amandel en gluconolactone). Het is veilig om te zeggen dat het een peeling is voor een jonge, vette huid met onbeduidende problemen, evenals voor een volwassen huid met foto- en biologische veroudering. Het meervoudige kruidenpreparaat bestaat uit verschillende plantenextracten waaronder Glycyrrhiza glabra (Zoethout), Artemisia montana, Gingko biloba, Centella asiatica, Vaccinium corymbosum (Blueberry) en Rosa canina -olie. Het heeft meerdere functies zoals antioxiderende, ontstekingsremmende, antimicrobiële en huidverwekkende effecten. Verzacht de ruwe huid en helpt de vochtbarrière van de huid te versterken, waardoor de gezondheid op natuurlijke wijze wordt hersteld. Verzacht en kalmeert de huid, helpt om hinderlijke sensaties te verminderen.

 

 

 

 


WATER INFUSION PEEL                70 ML

Een professionele chemische peeling met melkzuur, gluconolactone, vochtbindend hyaluronzuur en natriumlactaat
Een gebufferde pH van 2.75 - 45 % zuren - huidtype I tm IV

 
Een synergie van melkzuur en gluconolactone, twee soorten zuren met zeer verschillende eigenschappen en molecuulgewichten. Het melkzuur met een laag moleculair gewicht zal dieper in de huid doordringen en een intense keratolyse produceren. Het gluconolactone met een hoog molecuulgewicht zal op de oppervlakkige huidlagen inwerken. Deze actie op alle niveaus van de epidermis richt zich specifiek op de verbetering van het vochtgehalte van de huid, fijne lijntjes en ruwheid van de huid.
Melkzuur wordt van nature in de huid gevonden als onderdeel van een metabolisch proces en helpt de pH van de zuurmantel tussen 5,5 en 6,0 te houden. Het oefent een natuurlijk vochtinbrengende werking op de huid uit door watermoleculen naar het stratum corneum te trekken en de synthese van ceramiden te stimuleren, waardoor de barrièrefunctie wordt verbeterd en gemoduleerd. Gluconolcton dat vijf hydroxylgroepen bevat, heeft ook intense hydraterende eigenschappen. De Water Infusion Peeling is innovatief,
niet-irriterend en produceert geen brandend gevoel, het is zelfs perfect voor droge en overgevoelige huid.

 

 

 

 

 

 


WHITE-UP + PEPTIDE PEEL           70 ML

Een professionele chemische peeling met natriumlactaat, peptiden en een mengsel van zuren (fytinezuur, lactobionic zuur, innovatief gluconolactone, tranexamine en amandelolie), geselecteerd op hun vermogen om de huidtoon glad te maken, te verlichten en hinderlijke pigmentatie te verminderen.

Gebufferde pH van 2 - 34 % zuren - huidtype I tm IV
 
Een synergie van 6 soorten zuur en peptides om de huid te bleken. Alle geselecteerde zuren hebben een hoog molecuulgewicht en vermijden hun doordringing verder dan de epidermis en vermijden gewoonlijk brandend gevoel van andere pigment peelings. Het kan zelfs op de meest gevoelige huid en hoge fototypes worden toegepast. Huidwiteffect wordt bereikt door verwijdering van de gehoornde laag; de huid wordt gladder, lichter en de werking van tranexaminezuur. Al kleine hoeveelheden kunnen pigmentvlekken bleken en roodheid verminderen. In de dermatologie zijn de effecten van tranexaminezuur al lange tijd bekend, namelijk in de context van pigmentstoornissen. Het eerste rapport over de behandeling van melasma's met tranexaminezuur dateert uit 1979, de intensiteit van een melasma was significant verminderd binnen een periode van twee tot drie weken. Een verscheidenheid aan biochemische mechanismen is besproken, waaronder de remming van tyrosinase en de voorgaande processen zoals de reductie van vrij arachidonzuur en prostaglandine E2. Naast het blekende effect vermindert tranexaminezuur ook de doorschijnende roodachtige kleur van de oppervlakkige bloedvaten. Het resultaat is een gelijkmatige teint

 

 


WHITE-UP PEPTIDE PEEL            70 ML