MESO THERAPIE

EKSEPTION STERIELE MESO OPLOSSINGEN

 

EKSEPTION is bekend in 27 landen over de gehele wereld vanwege de hoge kwaliteit, hoge percentages werkstoffen, veilige producten en (wetenschappelijk / in de praktijk) bewezen resultaten. Dit geldt zeker voor de mesotherapie producten die met de EASY TOUCH MESO capsule kunnen worden toegepast. Wilt u de toepassingen uitbreiden dan is dat mogelijk met uw Dermaroller, Dermapen of Mesotherapie Gun. Tijdens onze goed bekend staande (sorry, en verplichte) training/masterclass Mesotherapie leert alles over de achtergrond van Meso, het gebruik op haarvermeerdering of antiaging en hoe het dient te worden toegepast. Alle bovengenoemde methodes komen aan bod zodat u tot een maximaal resultaat komt en zonder twijfels of onzekerheid begint aan de behandelingen. Bij ons is dat de ENIGE OPTIE en beste GARANTIE voor blije klanten!

MULTI MESO DEVICE (BEAUTY UNITED)

 

Om mesotherapie op de klant af te stemmen met o.a. EKSEPTION's (HYALURON/DMAE/ORGANISCH SILICIUM) NO GRAVITY mesococktail voor stevigheid of AGE LESS mesococktail voor de perfecte skin booster is veel ervaring opgedaan met de MULTI MESO. Met dit device, dat wij hebben laten upgraden (gesloten naden, super sterke accu en betere vacuüm pomp), kunt u werken met diverse cartridges. U beschikt over een 1 punts naald voor superficieel "vullen" van lijntjes, een vaste 5- liner of verstelbare 9 - liner voor snel en effectief werken. Prettig voor u EN voor de cliënt.  Michael Pistor zou zich verbazen over de innovatieve gedachte om de huid vacuüm tegen de naalden te trekken ipv de naald in de huid te STOTEN. De lucht die wordt opgebouwd met het vacuüm wordt "omgekeerd" als luchtdruk gebruikt in dezelfde beweging om meer werkstof direct in de huid te krijgen.

Vraag om meer informatie (professionals only) : info@beauty-united.nl

EASY TOUCH MESO DEVICE

Met het unieke EASY TOUCH MESO DEVICE is het eenvoudig, veilig en prettig voor de client om mesotherapie toe te passen. De 20 goldplated naaldjes van 0,5 mm garanderen een gelijkmatige penetratie in de huid van de gebruikte meso therapie werkstoffen die u in het onderliggende flesje vult. Zo wordt het een "liquid gold' treatment voor uw cliënt. Omdat u niet dieper KUNT is het ook voor professionals die voorzichtig willen behandelen of minder ervaring hebben een effectieve manier van huidverbetering waar u niet snel iets verkeerd mee kunt doen.


AGE LESS MESO

AGE LESS is een huidversterkende en revitaliserende oplossing op basis van 63 actieve ingrediënten. Het geeft revitalisatie en diepe hydratatie aan de huid en verbetert helderheid, toon, elasticiteit en turgescentie.
De verbetering van de behandelde huidtoestand is progressief en cumulatief hoewel het resultaat zichtbaar is vanaf de eerste sessie. De huid is meer gehydrateerd en tonisch en wordt geleidelijk stralender en gelijkmatiger. De huid is geherstructureerd en steviger. De huid van het gezicht wordt zichtbaar verjongd.


18 vitaminen
Vitamine A: actie op huiddichtheid & souplesse door
het reguleren van verhoorning, intense celvernieuwing en genezing.
Vitamine B: actie op het metabolisme van essentiële vetzuren
die het biologische evenwicht van de huid garanderen.
Vitamine C: werking op de synthese van collageen, remming van vrije radicalen en gelokaliseerde hyperproductie van melanine.
Vitamine E: anti-radicale werking door remming van waterstofperoxide.
23 aminozuren
Actie op eiwitsynthese door fibroblasten. Cellen combineren deze structurele elementen om eiwitten te maken die ook bekend staan als polypeptiden. Collageen bestaat voornamelijk uit proline + hydroxyproline + lysine. Elastine bestaat voornamelijk uit asparaginezuur + threonine + serine.
6 mineralen
Lange actie op honderden enzymatische reacties en essentiële cellulaire functies. Als co-factoren verbeteren mineralen en dus de verschillende biologische metabolismen. Magnesium Mg + is bijvoorbeeld betrokken bij 180 enzymatische reacties.

Wordt ook toegepast op de jongere huid die niet in juiste conditie is door stress, medicatie, ziekte verkeerde voeding of te drukke lifestyle.

 


HAIR FLASH MESO

Hair Flash Mesotherapie voor haargroei - Een behandeling voor mannen en vrouwen met haar/hormoon-gerelateerde problemen zoals verlies van dichtheid, androgene alopecia, droogheid, breekbaarheid, dunner wordend haar. Het product herstelt een effectieve microcirculatie van de hoofdhuid en revitaliseert de haarzakjes.


Het is een effectieve formule ontworpen om dunnere haren te bestrijden, hergroei te stimuleren en haaruitval te verminderen. Dankzij de vaatverwijdende activiteit van Centella Asiatica en gingko-extracten, verhoogt het de bloedstroom en daarom irrigeert en oxygeneert de hoofdhuid.
Deze Meso Haarformule bevat ook alle metabolieten (vitamines, aminozuren en mineralen) die nodig zijn voor een goede werking van het voedings- en energetisch metabolisme. Organisch silicium herstelt de haarmatrix, terwijl hyaluronzuur de haren hydrateert en verzacht.

 

Het gemiddeld resultaat, mits op de juiste wijze toegepast, is 35-65 % meer terug kerend haar, zowel bij mannen als vrouwen. Iedereen ervaart gezonder en beter te hanteren, voller haar.

Foto onder auspiciën van Artimis beauty uit Noorwegen.

 


NO GRAVITY MESO

De NO GRAVITY mesotherapie formule is een steriel en effectief product voor de behandeling tegen rimpels en verzakking van de huid. De formule heeft sterke herstructurerings-, hydraterende en verstevigende eigenschappen.
 
Organisch silicium is het hoofdbestanddeel van deze formule met verschillende effecten zoals cystostimulatie, blokkering van vrije radicalen, anti-glycatie, anti-rimpels, verstevigende en collageensynthese-booster. Het is gecomplementeerd om de aanscherping van de huid met DMAE en hyaluronzuur te verhogen om vocht en een onmiddellijk huidvolume te bieden.
DMAE is een voorloper van acetylcholine, het verstevigende effect van DMAE resulteert in een cholinerge stimulatie van membraanreceptoren van fibroblasten. DMAE werkt ook om de eiwitverknoping (collageen en elastine) te voorkomen en te herstellen.

Dankzij dit exclusieve mesotherapie product kan huidveroudering effectief worden vertraagd en een natuurlijke verjonging worden bereikt. NO GRAVITY Meso is een echt alternatief voor chirurgie om de verzakking van de huid te verminderen.

 


ULTIM-EYES MESO

ULTIM - EYES is een complete mesotherapie behandeling om een stevige en stralende oogcontour te behouden. De oogcontour is een gevoelig en problematisch gebied, het gebruik van deze oog mesotherapie helpt bij het behandelen en voorkomen van alle zorgen voor dit gevoelige gebied in één product: oogzakken, donkere kringen, rimpels, slapheid en droogheid.
 
Peptiden en hyaluronzuur versterken de stevigheid, verhogen het vochtgehalte en verminderen rimpels. Acetyl-tetrapeptide-5-peptide bestrijdt oedeem-vormende mechanismen en vertoont een decongestief effect, waardoor de elasticiteit en de gladheid van de huid worden verbeterd. Cafeïne activeert de eliminatie van vloeistoffen en van bloed afkomstige pigmenten die verantwoordelijk zijn voor donkere cirkelkleuring, het werkt ook om lokale ontsteking te verminderen. Organisch silicium en vitamine C herstellen de huidmatrix om de huid steviger te maken. Een unieke synergie om een mooie, verlichte oogcontour te bereiken.

Ideaal voor gebruik in de Easy Touch Meso en in combinatie met de ULTIM EYES serum/dagcreme van EKSEPTION

 

 


WHITE-UP MESO

White-up is de ultieme behandeling tegen pigmentatie en voor het bleken van de huid. Het bleken van de huid is misschien het moeilijkst te behandelen omdat pigmentatie een continu proces is en het product continu moet worden aangebracht.

 

Om effectieve resultaten te verkrijgen, werken we op 2 mechanismen:
1. op het niveau van de melanocyten om de productie van melanine (pigment) en op de oppervlakkige huidlagen te verminderen

2. het bestaande pigment in de reeds bestaande cellen te elimineren door een milde exfoliatie op gang te brengen, wat de huid ook meteen gladder maakt.

 

Na enkele toepassingen wordt de huidtint lichter en worden op lange termijn indrukwekkende resultaten bereikt. We raden aan om de white-up behandeling met ekseption skin care in het bijzonder de hele dag door te gebruiken als dagbehandeling en white-up sorbet als nachtbehandeling.

Om nieuwe pigmenten tegen te gaan wordt uiteraard de ALL DAY SHIELD dagcrème met hoge zonbescherming (SPF 50+) geadviseerd, die ook meteen een anti-aging effect biedt.

 

 

 


APIDO FIT MESO

Adipo fit is een wereldwijde oplossing om alle aandoeningen van cellulitis te behandelen en om vetophopingen te verminderen. Het is effectief om het sinaasappelschilaspect, lipolyse, afvoer en stevigheid te verminderen. Het is gebaseerd op enzymen (hyaluronidase en lipase), cafeïne, natuurlijke extracten (ginkgo, artisjok, Centella), rutine, troxerutine, L-carnitine en taurine.


Lipase en cafeïne werken synergetisch om de adipocyten te stimuleren triglyceriden vrij te maken (lipolyse), terwijl L-carnitine en taurine het metabolisme stimuleren om de vrijgekomen triglyceriden in energie te verbranden. De cafeïne heeft ook een interessant ontstekingsremmend effect op pijnlijke benen.


Hyaluronidase en artisjokextract helpen om de geaccumuleerde vloeistoffen te verwijderen die geladen zijn met toxines die zich in het weefsel ophopen.
Organisch silicium heeft een vetafgifte-effect (lipolyse), maar het is vooral interessant vanwege het herstellende en huidverstevigende effect in de formule, we vullen het aan met Centella asiatica-extract om slapte na vermindering van cellulitis te voorkomen.


Ginkgo-extract, rutine en troxerutine (flavonoïden) worden gebruikt om de microcirculatie en de bloedvaten te stimuleren en te versterken om nieuwe ophoping van cellulitis te voorkomen.

DOCTERS ONLY!
Vanwege de diepere plaatsing van dit product is het uitsluitend toegestaan voor artsen en BIG geregistreerde professionals.

 


LIPO DRAIN MESO

Lipo-drain mesotherapie is een behandeling om de verzamelde vloeistoffen af te voeren, het overblijvende weefsel te herstructureren en de microcirculatie te versterken. Het kan worden gebruikt om cellulitis te behandelen als een alternatief voor de adipo-fit voor klanten met overgevoeligheid voor cafeïne en in synergie met de adipo-fit minder om de drainage te versnellen, de bijwerkingen te verminderen en de resultaten te verbeteren.

 

De formule bevat organisch silicium, een polysaccharide gewonnen uit
zeewier en gecombineerd met silanolgroepen. Organisch silicium herstructureert het conjugale weefsel, het verstevigt de huid voornamelijk, maar het heeft ook een anti-inflammatoire & lipolyse-activiteit aangetoond.

 

Artisjok, beter bekend als Cynara scolymus wordt al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde gebruikt als een specifieke remedie tegen lever en galblaas. Artisjok wordt gebruikt om vette winkels in de lever te mobiliseren en het te ontgiften, en als een natuurlijk hulpmiddel om cholesterol te verlagen. Cynarine vertoonde eigenschappen tegen oxidatieve stress geïnduceerd door inflammatoire mediatoren. Bovendien oefent het een zekere controle uit op lipolyse, waarbij de synthese energietransporterende enzymen NAD-NADH2 en NADP-NADPH2 worden bevoordeeld. Het werkt als diureticum en vasoconstrictor en stimuleert het lymfedrainagesysteem. Artisjok mobiliseert vetopslag van weefsels zoals wit vetweefsel, en deze vetten stromen in het bloed waaruit ze vervolgens worden uitgescheiden uit het lichaam.

Rutine en troxerutine zijn flavonoïden met sterke antioxiderende eigenschappen. Ze hebben een significante werkzaamheid bij het verminderen van het veneuze oedeem dat een vroeg teken is van chronische veneuze ziekte van het been. Ze helpen de haarvaten te versterken om spataderen te behandelen en het risico op flebitis en trombose te verminderen.

 

DOCTERS ONLY!
Vanwege de diepere plaatsing van dit product is het uitsluitend toegestaan voor artsen en BIG geregistreerde professionals.