EKSEPTION PEELINGS & MORE

WEL DE RESULTATEN                                                               NIET DE BIJWERKINGEN

De gehele EKSEPTION lijn bestaat uit 11 peelings, producten ter voorbereiding en reparatie van de huid met een probleemoplossende behoefte rondom de behandelingen, mesotherapie en prachtige cleanser/crème combinaties voor het onderhouden en beschermen van de huid die er stralend uit mag blijven zien.
Het unieke aan de lijn van EKSEPTION bestaat uit een combinatie van factoren die je alleen in onze lijn terug zult vinden. Door het gebruik van innovatieve en organische POLY HYDROXY ACIDS in plaats van de conventionele (lees OLD SCHOOL) peelings van vroeger worden resultaten behaald die bij deze tijd horen zonder downtime of bijwerkingen. Uit onderzoek is gebleken dat, in tegenstelling tot wat zelfs professionals dachten, POLY HYDROXY ACIDS op termijn veel betere resultaten laten zien maar dan zonder de ongewenste bijwerkingen die het sociale leven beperken. Onze klanten ervaren dus GEEN korstjes, blaren, serieuze vervelling, pigmentafwijkingen of tijdelijke schade aan de huid. Na elke peeling (die je hierdoor 365 dagen per jaar kunt toepassen) ervaar je direct al de eerste verbetering en bezorgt de combinatie met de juiste skincare - met namen als ICE CREAM REPAIR, HYDRATION SPARKLE en WHITE UP SORBET - voor nog meer resultaat op langere termijn. De peelings zijn vrij van formaldehyde, alcohol, conserveringsmiddelen of andere onnodige toevoegingen. Door het DMKS transport systeem met aangepaste protonen is zelfs de behandeling in de meeste gevallen niet branderig, comfortabel voor de cliënt en zeer effectief.

RESURFACING SKINCARE MEETS SKIN EXCELLENCE!

ALLE KS PEELINGS

KS MESOTHERAPIE

ALLE KS SKINCARE


Download
VOLLEDIG BEAUTY - TRAININGSPROGRAMMA INCLUSIEF EKSEPTION TRAININGEN 2020
Snel aan de slag met de juiste kennis? Starten met peelings, mesotherapie, bindweefselmassage of andere "skills & specials"?
Meteen kijken in het BEAUTY CAMPUS programma van BEAUTY UNITED BV wanneer het U uit komt!
Wilt u zeker de trainingen of masterclasses bijwonen? Vraag dan de geheime sleutelcode voor de afgeschermde pagina's
waar u zich meteen kunt inschrijven zonder ook maar iets te missen en wij nemen u mee op reis langs ons kennisprogramma.
Mail naar info@beauty-united.nl voor de sleutelcode of de prijslijst voor EKSEPTION producten tegen saloncondities.
BU BEAUTY CAMPUS 2020 2.0.pdf
Adobe Acrobat document 3.4 MB
Download
EKSEPTION BROCHURE NEDERLANDS
EKSEPTION BROCHURE 052019.pdf
Adobe Acrobat document 319.0 KB