De speciale bestelpagina voor BRAZILIAN BROW SPECIALISTS is alleen toegankelijk voor bestaande CERTIFIED DEALERS van BRAZILIAN BROWS HENNA. Het zien van deze pagina is alleen mogelijk met een speciale sleutelcode en helaas niet voor iedereen. Hier zou u uw bestelling producten op elk moment van de dag kunnen doorgeven en lopende acties kunnen terug vinden. Wilt u ook zo graag met de trending en razend populaire Brazilian Brows Henna producten aan de slag? Volg een dagdeel training henna brows bij Beauty United inclusief VOLLEDIG startpakket en ontdek de beste investering in je salon OOIT! Laat het ons dan weten en dan heeft de pagina voor u ook geen geheimen meer, net als de prachtige wenkbrauwen van uw klanten!

WILT U OOK BRAZILIAN BROWS CERTIFIED DEALER WORDEN?

BRAZILIAN BROWS HENNA PRODUCTEN zijn echt HOT in de Benelux. Waarom? Omdat het bij iedereen STUNNING wenkbrauwen oplevert. Vrouwen mannen, jong en oud, IEDEREEN ervaart BRAZILIAN BROWS als de mooiste en meest natuurlijke looks van dit moment. Of je nu de volle wenkbrauw dagelijks zit te shapen en tekenen (Brazilian Brows leveren je dan DAGELIJKS een half uur tijdwinst op omdat dit overbodig wordt), of je door een bril maar niet slaagt om prachtige en sprekende wenkbrauwen te maken (wat Brazilian Brows vanzelfsprekend biedt), of door veel haarverlies in de wenkbrauwen geen VOLLEDIGE wenkbrauw kunt maken (kijk hoe mooi het wordt na een BROW TREATMENT bij 1 van de BRAZILIAN BROWS SPECIALISTS) biedt BEAUTY UNITED goede producten om dit resultaat te bereiken..... voor IEDEREEN!

BRAZILIAN BROWS heeft 6 kleuren die de BRAZILIAN BROWS SPECIALIST leert mengen tot een EASY-TO-USE wenkbrauwverf die de huid prachtig meekleurt voor een BOLD & BEAUTIFUL but natural effect.

BRAZILIAN BROWS is niet te koop in de winkel. Onze speciaal opgeleide CERTIFIED DEALERS zijn wenkbrauwspecialisten die u het beste kunnen adviseren door de opgedane kennis over de producten en hun werking. Tevens kunnen zij u adviseren welke vorm, kleur (in elk seizoen kan dat verschillend zijn, zeker gecombineerd met een kleur van uw haren) en intensiteit van uw wenkbrauwen. Zowel voor de mooiste INSTA looks als voor de oudere huid en wenkbrauw biedt een BRAZILIAN BROW treatment het mooiste resultaat. The only way to see it is to book it!

 

Bent u schoonheidsspecialiste, visagiste of beauty professional en zoek je de mooiste EASY - TO - USE henna wenkbrauw verf voor de mooiste resultaten bij iedereen?  Bij ons merk kunt u klein beginnen, het groots aanpakken, rustig opstarten of meteen alles aan uw klanten bieden..... u MAG alles kiezen, u MOET niets. Behalve trainingen volgen om de producten op de juiste manier toe te passen en het juiste thuisgebruik te adviseren. Omdat we gevestigd zijn in EDE, de meest centrale plek van NL, zijn we voor iedere professional goed bereikbaar. De Q-PARK is recht tegenover ons en het treinstation op nog geen 2 minuten loopafstand. Geen kleine ruimte maar een ECHT beauty training center voor beauty freaks die serieus iets goeds willen leren.

ALLE uitleg over de juiste mengverhouding (die gemakkelijk te leren is, "maar je moet het wel even weten"), producten, shapen van de wenkbrauw 2.0 (ja want nu ga je TWEE x shapen omdat ook de huid mee kleurt) en het bereiken van het mooiste resultaat door middel van TIPS & TRICKS? Laat het ons weten door een email te sturen naar info@beauty-united.nl  Vermeld in de email de NAAM VAN JE SALON, het ADRES, je EIGEN NAAM en contactgegevens en uiteraard IK WIL STARTEN MET BRAZILIAN BROWS . Daarna krijgt u meteen toegang tot het bestelgedeelte, de trainingskalender voor BRAZILIAN BROWS SPECIALISTS en wordt u als verkooppunt op onze website vermeld. Graag tot snel!