BEAUTY APPARATUUR

BEAUTY UNITED heeft bijna 15 jaar ervaring in huis op het gebied van huidverbetering, het werken met beauty - apparatuur en het trainen van haar klanten.
Dit gebeurt niet alleen bij ingebruikname van de lasers of andere apparatuur maar ook in de jaren daarna door middel van nascholingen op onze trainingslocatie te EDE of follow-up bij u op locatie zodat regelmatig puntjes op de bekende I worden gezet. We volgen de innovaties wereldwijd op de voet om nuttige verbeteringen en soms nieuwe technieken te kunnen bieden aan u als klant. Zo behaalt u de beste resultaten met de beste en meest betaalbare apparatuur in ons segment. We leveren beautyproducten en light apparatuur aan startende schoonheidssalons en huidverbeterende methodes aan de grotere beautysalons, huidtherapeutes en klinieken. Vindt u deze ervaringen belangrijk? Dan zien we u graag als nieuwe klant om een mooie en duurzame samenwerking met u aan te gaan. Kijkt u naar ons aanbod van lasers, LED therapie, microdermabrasie, afslank apparatuur en verstrakking. Wij zullen u na gebruik intensief ondersteunen (flyers, open dag ondersteuning, beantwoorden van cases en vragen, bezoek op locatie).
Uit concurrentie- en ethische overwegingen staan er geen prijzen bij de geavanceerde apparatuur waarvoor u ook training nodig heeft. We rekenen er op dat u daar begrip voor heeft. Wordt u ergens enthousiast over of is het PRECIES wat u zoekt? Neem dan contact met ons op of stuur een email met uw naam en salongegevens naar info@beauty-united.nl voor meer info en prijzen.De apparatuur waar wel een prijs bij staat kunt u direct aankopen en is voorzien van een zeer duidelijke NL talige gebruiksaanwijzing. Bij de nieuwe SKIN UPDATER zit zelfs een voorbeeld hoe u er een prachtige VIP behandeling mee kunt geven. Is dat service of niet? EN u kunt meteen beginnen zonder uitzoekwerk en testmodellen....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LASER VOOR PIGMENTVERWIJDERING : SPECTRA LASER 2019

 

De TSR PRO SPECTRA  is de "grote broer" van de TSR PRO IV. Uiteraard is hij krachtiger, sneller en kent een hogere stabiliteit bij de langere behandelingen zoals grote tatoeageverwijdering. Energietransport vanuit de laser gebeurt via lenzen en spiegels in de 7-kniks arm. De Nanometers stel je in via de software en u heeft de beschikking over VIJF verschillende golflengtes (NM) laserlicht. Spotverstelling is mogelijk van 1-8 mm zodat je gefocust of diffuus kunt werken.

 

R&D heeft jaren gewerkt aan het hoogst haalbare: de beste balans tussen "minimal damage en maximum results". Dit houdt in dat de resultaten per behandeling zeer hoog liggen en de huidschade minimaal is. Bij tatoeageverwijdering betekent dit minder behandelingen voor het zelfde resultaat, ook op lastige kleuren. Door zijn hogere effectiviteit zijn de resultaten bij pigmentverwijdering (ouderdomsvlekken, melasma, etc) en diverse vormen van couperose bijna verrassend te noemen. Met de juiste aanpak en training kan de SPECTRA ook prachtige resultaten tonen bij de behandeling van huidveroudering, acne en onchyomycose (kalknagels). Voor deze behandelingen had u vroeger 6 verschillende lasers nodig (ND YAG, RUBY, VASCULAIR, etc). Nu is dat niet meer nodig. .....

 

BEAUTY UNITED biedt na aanschaf kennisdeling met mede gebruikers in het land dmv een geheime groep op FACEBOOK, 2 x per jaar de gelegenheid tot nascholing in ons Training Center en een actieve houding bij moeilijke cases. Onderhoud is gering en wordt door BEAUTY UNITED zelf gedaan tegen markt conform tarief. In het eerste jaar heeft u all-in garantie en in sommige gevallen recht op gratis vervang apparatuur zodat het behandelen van uw klanten geen tot weinig vertraging op loopt. Wij zien u graag in EDE voor een demonstratie! Lees meer over de mogelijkheden op de speciale webpage SPECTRA LASER

 


TRI POWER  ontharingslaser 2019

In 2019 is 1 van de grote introducties van BEAUTY UNITED een zeer innovatieve laser met de nieuwste TRIPOWER D-A-Y  LASERTECHNIEK.
DAY staat voor Diode Alexandrite Yag laser,
de nieuwste ONTHARINGSLASER -  techniek.


In 1 kop (12x23 mm) zit een 12-laser bar met 3 verschillende golflengtes.
1. De gouden standaard voor dieper ontharen van 808 nanometer (diode laser),
2. gecombineerd met 755 nanometer (beter bekend als Alexandrite laser)
3. PLUS de frequentie van 1064 nanometer (long pulse YAG laser) die beter werkt op getinte huid.

 

 

Het mag voor zich spreken dat dit unieke staaltje van techniek de beste componenten bevat om tot een maximaal resultaat te komen op alle huid-haartypes. Wilt u ook als geselecteerd ambassadeur in aanmerking komen met regio-bescherming? Stuur dan een email met uw gegevens en motivatie naar info@beauty-united.nl en u ontvangt de condities evenals de prijs van de ontharingslaser van de toekomst. Veilig-effectief-innovatief.

1 kliniek in het zuiden van NL (Fijnaart) werkt als ambassadeur van deze spectaculaire techniek- in- 1 laser apparaat.
De 2e ambassadeur in Midden Nederland is CORPO CARE in Huizen, die per augustus 2019 met trots en passie
hun klanten blij gaan maken met de nieuwste techniek in laser ontharen na een gedegen training.

De TRIPOWER ontharingslaser is standaard in "medisch" ogend lavender blue & silver, maar is ook optioneel verkrijgbaar in bijvoorbeeld white & silver, white & gold of andere configuraties in overleg. Hoewel het uiterlijk minder belangrijk is, creëren we samen met u wel de perfect results and match voor uw kliniek of salon! Uiteraard wordt de TRIPOWER DAY LASER geleverd met veiligheidsbrillen, NL-TALIGE achtergrondinformatie en handleiding PLUS een 2-3 daagse training op locatie! Onder andere Ocean Groepsverzekeringen dekt het werken met onze lasers na voltooien van de training en volgen van onze nascholingen.

Kijk voor uitgebreide informatie onder TRIPOWER ONTHARINGS LASER

 

 

NIEUW! DE HYDRA FUSION PRO 2019

 

1 x in de zoveel jaar komt er een innovatie voorbij die meer is dan alleen maar een nieuw jasje om een oude techniek. Vooral in huidverbetering is het zaak dat je blijft streven naar meer resultaat en een betere huid voor je klanten. De HYDRA FUSION PRO is een fusie van verschillende mooie en milde huidverbeterende technieken in 1 device.

- exfoliatie met vacuüm & water & microdermabrasie
- zuivering van acne en/of volle poriën met steriel water en vacuüm
- lifting met bipolair radiofrequentie

 

Samen met de juiste producten gaan klanten met een veeleisende huid weer stralend naar buiten. Behandelingen zijn te segmenteren in BASIC, LUXE en VIP. Wilt u als vooruitstrevende schoonheidsspecialiste of huidtherapeute als 1 van de eersten aan de slag met de HYDRA FUSION PRO icm de mooiste huidverbeterende formules? Wilt u de klanten verrassen met nieuwe behandelingen en nog mooiere resultaten zonder downtime? LAAT HET ONS WETEN. Misschien bent u dan wel de eerste in de regio waarover gesproken wordt en die mag stralen van succes! Stuur een email naar info@beauty-united.nl en laat ons weten waarom U onder de eerste selectie zou moeten vallen........

#microdermabrasie #hydrafacial #hydradermabrasie #acnebehandeling #huidverbetering #hydrafusionpro #beautyapparatuur #antiaging

 

PLAATSELIJK AFVALLEN EN VERSTRAKKEN VAN DE HUID
BUIK, BILLEN, BENEN, ARMEN, ETC...

 

Cavitatie apparatuur is bedoeld als liposuctie zonder naalden door middel van veilige Ultrasone geluidsgolven. Het wegsmelten van plaatselijk vet, plaatselijk afvallen is razend populair geworden. Cryolipolyse is een techniek die vetcellen vergruist, wat afwijkt van onze visie op geleidelijke technieken. De X-BODY verwarmt het vet dat al langer vast (gekleefd) zit waardoor het via de losser wordende membramen (deurtjes in de vetcellen) de vetcel kan verlaten. Dit natuurlijke proces heet LIPOLYSE, het omgekeerde van vetopslag in deze cellen dat LIPOGENESE wordt genoemd.

De X-BODY heef tevens een kop met Radiofrequente en multipolaire energie zodat de huid tevens verstrakt kan worden. Een zeer logische combinatie omdat ALLEEN plaatselijk afvallen of vet wegsmelten een slappe huid teweeg brengt. Op deze manier wordt het eindresultaat dus veel mooier ! Tevens toe te passen ZONDER de cavitatie voor bijvoorbeeld verstrakken van de verslapte huid op bijvoorbeeld kin, bovenarmen, buik, etc.

AL 7 jaar ervaring heeft SELENIA ITALIA met PLAATSELIJK AFVALLEN en VERSTRAKKEN van VERSLAPTE HUID door middel van veilige apparatuur. En nog niet 1 klacht over de resultaten of bijwerkingen. Gemiddeld resultaat per zone is 2-6 cm omvang verlies, wat voldoende blije klanten oplevert die binnen 2-4 behandelingen al voor een kleiner maatje naar de kledingzaak moeten rennen..... Ook voor "muffin-tops" bij wat jongere vrouwen of de huid na zwangerschap die niet goed meer wil verstrakken. Uiteraard is het Italiaans design om van te smullen.

Benieuwd naar de OUTLET PRIJS van ons demo model? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende "afslank-demonstratie".

TATOEAGE VERWIJDERING & MEER

 

De TSR PRO IV is een ND YAG laser van unieke kwaliteit in haar prijssegment. Met de 2 bijgeleverde filters behaal je al bovengemiddelde resultaten bij het behandelen van (donkere en gekleurde) tatoeages, pigment - en ouderdomsvlekken, milde en diepere couperose. Uiteraard gaat aanschaf gepaard met gedegen theorie en praktijktraining en krijg je alle benodigde accessoires bijgeleverd. Training gebeurt op locatie zodat u en uw team meteen op eigen klanten kunnen werken. Huidherstel is bij alle behandelingen snel en littekenvrij!

 

Met het optionele extra filter en een additionele training kunnen ook huidveroudering, hardnekkige acne, slechte huidconditie, verhoornde huid en kalknagels worden behandeld op nagenoeg pijnloze wijze. Dit maakt de TSR PRO IV een zeer veelzijdige laser die, net al haar voorgangers, zich al goed heeft bewezen. Ook in het land gevestigde Huidtherapeutes ervaren de TSR PRO LASER als prettig en efficiënt werkende laserapparatuur. Met een speciaal filter en carbon crème kan ook acne en huidverouderining of kalknagels te lijf worden gegaan:
https://www.facebook.com/JerryVersluis/videos/1605210319561473/

 

BEAUTY UNITED biedt na aanschaf kennis deling met mede gebruikers in het land dmv een geheime groep op FACEBOOK, 2 x per jaar de gelegenheid tot nascholing in ons Training Center en een actieve houding bij moeilijke cases. Onderhoud is gering en wordt door BEAUTY UNITED zelf gedaan tegen markt conform tarief. In het eerste jaar heeft u all-in garantie en in sommige gevallen recht op gratis vervang apparatuur zodat het behandelen van uw klanten geen tot weinig vertraging op loopt. Wij zien u graag in EDE voor een demonstratie!

 

MULTI MESO GUN

De nieuwe mesogun - generatie, geleverd door BEAUTY UNITED,
is te gebruiken met 1-5-9 liners voor variabel en flexibel werken op de huid.
De oudere mesogun technieken zoals bijvoorbeeld de U225, PISTOR of CONCERTO
geven vele "stootjes"met een single needle, soms tot wel 4000 stuks per behandeling of zone.
De MULTI-MESO zuigt de huid vacuüm NAAR de naaldcartidge toe en gebruikt de zelfde lucht
om via de naaldjes de steriele mesococktail met beleid in de huid "te duwen".
Toepassingen:
volume/elasticiteits verbetering (hyaluron/organisch silicium)
huidconditie/weerstands verbetering (hyaluron/63 vitamines/anti-oxidanten)
anti pigmentatie, anti-rimpel, under-eye treatment, haarvermeerdering.

Uiteraard wordt de MULTI MESO geleverd inclusief een set steriele EKSEPTION cocktails,
een set disposables en een (verplichte) trainingsdag op locatie!
Uitsluitend voor professionals: schoonheidsspecialistes/huidtherapeutes/cosmetisch artsen.

INCLUSIEF SET COCKTAILS-DISPOSABLES-TRAINING

€ 1.495,00

  • Beschikbaar

NEW EPIL DUURZAAM ONTHAREN

 

De NEW EPIL werkt dmv laser bars. Dit houdt in dat de laser energie naar het haarzakje toe gaat zonder het oppervlak te verhitten. De frequentie ofwel kleur van het licht zit op 808 NANOMETER, net als bij de reguliere DIODE LASER zodat absorptie door de huid/haar combinatie ideaal is. De behandeling voelt tijdens het laser ontharen warm tot heet, maar verbranden van de huid is nagenoeg onmogelijk. De resultaten zijn, ook op Mediterane/ Arabische types, aanzienlijk beter te noemen dan met IPL ontharingsapparatuur. Onze eigen ervaringen (in ons Huidbehandelcentrum te Ede) zijn ook aanmerkelijk goed te noemen op milde couperose en diverse hardnekkige vormen van acne. Vanwege de instelbare koeling op het behandelstuk (0 - 8 graden) voelt het ontharen dan ook als een "koud kunstje". De snelheid van de puls is instelbaar van 1 - 10 HZ, wat het ontharen van grote oppervlakken flink in tijd doet afnemen tov oudere lasers. Tevens heeft u de keuze uit verschillende opzetstukken om makkelijker te laseren op kleine oppervlakken (onder de neus, oksel) en door een magneetklik te wisselen naar het grote pulsstuk voor rug of benen. Innovatief en eenvoudig!

 

Gezien de deskundigheid die gepaard gaat met laser ontharing geven wij uitsluitend meer informatie aan professionals die door ons geverifieerd zijn op basis van een email die u ons stuurt met uw (praktijk-) gegevens. Uiteraard wordt u dan ook uitgenodigd voor een kennismaking en eventuele vrijblijvende proefbehandeling met de NEW EPIL ontharingsapparatuur. U kunt dan ook bestaande referenties ontvangen om te benaderen alvorens u een keuze maakt voor deze hypermoderne apparatuur.

DEMO MODEL TEGEN OUTLET PRIJS AANSCHAFFEN? NU GEEN 18.950,- MAAR 6950,- EURO! Vraag naar de voorwaarden: 0318-306713

 

Op deze TV beelden van Life Is Beautiful kunt u zien hoe pijnloos men de behandeling ondergaat en wordt de specifieke techniek van de NEW EPIL uitgelegd. U ziet live een behandeling en tijdens het interview vraagt Erik Alexander Richter meer over de geschiedenis van duurzaam ontharen, elektrisch ontharen, IPL apparatuur en de nadelen van oudere laser technieken. Deze nadelen zijn in de innovatieve NEW EPIL ontharingsapparatuur niet meer terug te vinden. Hij is krachtig maar mild voor de huid, hij is heet genoeg maar verbrandt de huid niet, hij geeft 808 NM maar is ook op de donkere huid te gebruiken, hij is snel (>10 HZ) maar kan ook langzaam gebruikt worden in kleine zones. Hij heeft 13 laser bars op een rij, maar kan door het kleinere opzetstuk ook op een bikinilijn of bovenlip geplaatst worden. De New Epil zorgt er voor dat ontharen VEILIG gebeurt. En dat is in Europa de maatstaf. Heeft u een kliniek, beautysalon of bent u huidtherapeute? Kom vrijblijvend een behandeling uitproberen in ons Training Center en vraag naar de prijs van ons demo model!
KLIK HIER VOOR HET BEKIJKEN VAN DE VIDEO / TV UITZENDING

 

MESOLIGHT - L : LED THERAPIE COLLAGEEN BOOSTER & ACNE LAMP

 

LED THERAPIE is jaren geleden bedacht voor NASA astronauten en kort daarna overgenomen door de dermatologie. NCBI-GOVMED (onderzoeksinstantie) en onderzoek op meerdere universiteiten voor Dermatologie heeft inmiddels meerdere malen bevestigd dat het 1 van de meest veilige en effectieve methodes is voor de aanpak van diverse vormen van acne. Ook voor het stimuleren van de fibroblasten, ofwel de aanmaak van meer/ beter collageen, is het resultaat aangetoond. LED THERAPIE gebeurt met vastgestelde frequenties SMD LEDs en is "koud licht".

 

De MESOLIGHT- L is eenvoudig te bedienen en geeft zeer mooie resultaten in combinatie met de goede huidproducten en kuurvormen. Het gebruik van suppletie kan de resultaten nog wat versnellen door de huid vanuit het lichaam meer "brandstof en bouwstenen" te geven. In 30 minuten kan je een LIGHT PEELING geven, LED THERAPIE toepassen en afsluiten met mooie serums en crèmes. Dit maakt het een mooie huidherstellende behandeling in weinig tijd en weinig inspanning. Uiteraard wordt de MESOLIGHT ook ingezet bij huidverbeterende VIP behandelingen om huidveroudering te remmen en de huid (lees collageenproductie) een mooie BOOST te geven.

Bij aanschaf van de MESOLIGHT- L krijgt u een volle dag training in uw eigen praktijk. Zo kunt u en uw team leren uitleggen wat het LED - therapeutisch licht precies doet en leert u diverse methodes om de MESOLIGHT L het beste tot zijn recht te laten komen. Regelmatig hebben wij mooie pakket-aanbiedingen icm met EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE. Vraagt u er gerust naar. Een mooie kans om met verrassend lage investering verrassend hoge resultaten te boeken!

 

NIEUW ! SR - 06 SKIN UPDATER BEAUTYAPPARATUUR

De SR-06 SKIN UPDATER is een nieuw ontwikkeld device voor toepassing in de salon voor huidverbetering.
Hij bevat een Ultrasoon kop waarmee ingesluisd kan worden, de huid kan worden opgewarmd tot max 42 graden (voor diverse doeleinden), lichte vibromassage gegeven kan worden en gekoeld kan worden (bijvoorbeeld voor het kalmeren van vaten, sluiten van poriën of koelen na harsen).
Met het kleine behandelvlak aan de onderkant kan de huid rondom de ogen tevens worden behandeld. Een ware alleskunner om leuke nieuwe schoonheidsbehandelingen in uw beautysalon te kunnen geven die ook nog een mooie ervaring en mooi extra resultaat bieden.
En weet u wat het leukste is? U krijgt er ook nog een NL handleiding bij PLUS wat voorbeeld-protocollen die wij hebben uitgetest!

€ 179,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

MESOLIGHT S LED MASKER INCL PRODUCTEN & PRIVE TRAINING

DE ideale combinatie! U bestelt het Mesolight S LED MASKER, krijgt een pakket aan bijpassende producten EN een mini-training zodat u weet hoe u het masker het beste in kunt zetten in uw salon. Hoe wij dat weten? Omdat we al 15 jaar ervaring in huidverbetering hebben en al bijna 9 jaar met PDT.
Photo-dynamische therapie werkt dieper dan u denkt omdat licht de huid beter kan betreden dan andere vormen van energie. Het activeert de cellen (het rode licht de fibroblasten /"collageen-fabriekjes") en het blauwe licht de ontstekingscellen. De training gebeurt op een datum in overleg met u, hier in Ede in ons centraal gelegen BEAUTY TRAINING CENTER van BEAUTY UNITED waar u gastvrij wordt ontvangen en ook de behandeling zelf zult ervaren.

€ 599,00

SR 05 SKIN REJUVENATOR

De SR 05 Skin Rejuvenator is zeer compact en leuk om mee te werken. Met Ultrasoon kunt u werkstoffen insluizen, met de ionisatie (+ en -) kunt u de huid beter zuiveren en/of de huidcellen activeren. Beide technieken kunnen ook tegelijk aan staan voor een nog beter resultaat op de huid. Verrassende verbetering, een actief gevoel en een iets elastische huid zijn het effect. Met de PHOTON LED kop kunt u kleine plekjes verbeteren; denk aan acne, droge oppervlakken op de huid of eczeem-achtige vlekken. Het rode licht verbetert de collageen productie, het blauwe licht vermindert bacterien en ontstekingen zoals bij acne of rosacea. De SR 05 biedt huidverbetering op VIP niveau voor een zachte prijs. Inclusief adapter/snoer en NL talige handleiding.

SR 05 Skin rejuvenator

€ 159,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen