BEAUTY APPARATUUR

BEAUTY UNITED heeft bijna 15 jaar ervaring in huis op het gebied van huidverbetering, het werken met beauty - apparatuur en het trainen van haar klanten.
Dit gebeurt niet alleen bij ingebruikname van de lasers of andere apparatuur maar ook in de jaren daarna door middel van nascholingen op onze trainingslocatie te EDE of follow-up bij u op locatie zodat regelmatig puntjes op de bekende I worden gezet. We volgen de innovaties wereldwijd op de voet om nuttige verbeteringen en soms nieuwe technieken te kunnen bieden aan u als klant. Zo behaalt u de beste resultaten met de beste en meest betaalbare apparatuur in ons segment. We leveren beautyproducten en light apparatuur aan startende schoonheidssalons en huidverbeterende methodes aan de grotere beautysalons, huidtherapeutes en klinieken. Vindt u deze ervaringen belangrijk? Dan zien we u graag als nieuwe klant om een mooie en duurzame samenwerking met u aan te gaan. Kijkt u naar ons aanbod van lasers, LED therapie, microdermabrasie, afslank apparatuur en verstrakking. Wij zullen u na gebruik intensief ondersteunen (flyers, open dag ondersteuning, beantwoorden van cases en vragen, bezoek op locatie).
Uit concurrentie- en ethische overwegingen staan er geen prijzen bij de geavanceerde apparatuur waarvoor u ook training nodig heeft. We rekenen er op dat u daar begrip voor heeft. Wordt u ergens enthousiast over of is het PRECIES wat u zoekt? Neem dan contact met ons op of stuur een email met uw naam en salongegevens naar info@beauty-united.nl voor meer info en prijzen. De apparatuur waar wel een prijs bij staat kunt u direct aankopen en is voorzien van een zeer duidelijke NL talige gebruiksaanwijzing. Bij de nieuwe SKIN UPDATER zit zelfs een voorbeeld hoe u er een prachtige VIP behandeling mee kunt geven. Is dat service of niet? EN u kunt meteen beginnen zonder uitzoekwerk en testmodellen....

 LASER VOOR PIGMENTVERWIJDERING : SPECTRA LASER 2020

 

De TSR PRO SPECTRA  is de "grote broer" van de TSR PRO IV. Uiteraard is hij krachtiger, sneller en kent een hogere stabiliteit bij de langere behandelingen zoals grote tatoeageverwijdering. Energietransport vanuit de laser gebeurt via lenzen en spiegels in de 7-kniks arm. De Nanometers stel je in via de software en u heeft de beschikking over VIJF verschillende golflengtes (NM) laserlicht. Spotverstelling is mogelijk van 1-8 mm zodat je gefocust of diffuus kunt werken.

 

R&D heeft jaren gewerkt aan het hoogst haalbare: de beste balans tussen "minimal damage en maximum results". Dit houdt in dat de resultaten per behandeling zeer hoog liggen en de huidschade minimaal is. Bij tatoeageverwijdering betekent dit minder behandelingen voor hetzelfde resultaat, ook op lastige kleuren. Door zijn hogere effectiviteit zijn de resultaten bij pigmentverwijdering (ouderdomsvlekken, melasma, etc) en diverse vormen van couperose bijna verrassend te noemen. Met de juiste aanpak en training kan de SPECTRA ook prachtige resultaten tonen bij de behandeling van huidveroudering, acne en onchyomycose (kalknagels). Voor deze behandelingen had u vroeger 6 verschillende lasers nodig (ND YAG, RUBY, VASCULAIR, etc). Nu is dat niet meer nodig. .....

 

BEAUTY UNITED biedt na aanschaf kennisdeling met medegebruikers in het land door middel van een geheime groep op FACEBOOK, 2 x per jaar de gelegenheid tot nascholing in ons Training Center en een actieve houding bij moeilijke cases. Onderhoud is gering en wordt door BEAUTY UNITED zelf gedaan tegen markt conform tarief. In het eerste jaar heeft u all-in garantie en in sommige gevallen recht op gratis vervanging van apparatuur zodat het behandelen van uw klanten geen tot weinig vertraging op loopt. Wij zien u graag in EDE voor een demonstratie! Lees meer over de mogelijkheden op de speciale webpage SPECTRA LASER

 

De nieuwe SPECTRA LASER is standaard voorzien van een ingebouwde HIGH POWER dubbele laser unit, sterke cooling, alle benodigde filters.
Uiteraard heeft de SPECTRA alle goedkeuringen waaronder CE en ISO voor veilig werken en is een training voor professionals VERPLICHT.
 

Wil je kijken of gespreide betaling een optie voor je is:
Vraag ons wat dat voor jou inhoudt - VRIJBLIJVEND - en geniet toch van het fiscaal voordeel.
Past dat bij je? Stuur dan een email naar info@beauty-united.nl met vermelding om welke apparatuur het gaat.
We doen niet aan lease via een (vaak te dure) bank of leasemaatschappij en ook niet aan tijdelijke huur.

 


TRI POWER  ontharingslaser 2020

In 2019 is 1 van de grote introducties van BEAUTY UNITED een zeer innovatieve laser met de nieuwste TRIPOWER D-A-Y  LASERTECHNIEK.
DAY staat voor Diode Alexandrite Yag laser,
de nieuwste ONTHARINGSLASER -  techniek.


In 1 kop (12x23 mm) zit een 12-laser bar met 3 verschillende golflengtes.
1. De gouden standaard voor dieper ontharen van 808 nanometer (diode laser),
2. Gecombineerd met 755 nanometer (beter bekend als Alexandrite laser)
3. PLUS de frequentie van 1064 nanometer (long pulse YAG laser) die beter werkt op getinte huid.

 

 

Het mag voor zich spreken dat dit unieke staaltje van techniek de beste componenten bevat om tot een maximaal resultaat te komen op alle huid-haartypes. Wilt u ook als geselecteerd ambassadeur in aanmerking komen met regio-bescherming? Stuur dan een email met uw gegevens en motivatie naar info@beauty-united.nl en u ontvangt de condities evenals de prijs van de ontharingslaser van de toekomst. Veilig-effectief-innovatief.

Meerdere "ambassadeurs"  (first users) met trots en passie voor effectief laser ontharen konden in de afgelopen maanden
hun klanten blij maken met de nieuwste techniek in laser ontharen na een gedegen training.

De TRIPOWER ontharingslaser is standaard in "medisch" ogend lavender blue & silver, maar is ook optioneel verkrijgbaar in bijvoorbeeld white & silver, white & gold of andere configuraties in overleg. Hoewel het uiterlijk minder belangrijk is, creëren we samen met u wel de perfect results and match voor uw kliniek of salon! Uiteraard wordt de TRIPOWER DAY LASER geleverd met veiligheidsbrillen, NL-TALIGE achtergrondinformatie en handleiding PLUS een 2-3 daagse training op locatie! Onder andere Ocean Groepsverzekeringen dekt het werken met onze lasers na voltooien van de training en volgen van onze nascholingen.

Wil je kijken of gespreide betaling een optie voor je is:
Vraag ons wat dat voor jou inhoudt - VRIJBLIJVEND - en geniet toch van het fiscaal voordeel.
Past dat bij je? Stuur dan een email naar info@beauty-united.nl met vermelding om welke apparatuur het gaat.
We doen niet aan lease via een (vaak te dure) bank of leasemaatschappij en ook niet aan tijdelijke huur.


Kijk voor uitgebreide informatie onder TRIPOWER ONTHARINGS LASER

 

 

uitverkocht!!   HYDRA FUSION PRO

 

Een keer in de zoveel jaar komt er een innovatie voorbij die meer is dan alleen maar een nieuw jasje om een oude techniek. Vooral in huidverbetering is het zaak dat je blijft streven naar meer resultaat en een betere huid voor je klanten. De HYDRA FUSION PRO is een fusie van verschillende mooie en milde huidverbeterende technieken in 1 device. Microdermabrasie met (gedemineraliseerd) water (+schurende kopjes) is een makkelijk te beheersen techniek om een mooie GLOW op de huid te krijgen, de opperhuid gladder/dunner te maken en te zorgen voor de ultieme opname van werkstoffen in de huid voor een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De door ons bijgeleverde en bij de behandeling passende EKSEPTION SKINCARE producten maken je cliënten helemaal blij !

- Exfoliatie met vacuüm & water & microdermabrasie
- Zuivering van acne en/of volle poriën met steriel water en vacuüm
- Lifting met bipolair radiofrequentie (RF)
- Pincement - achtige behandeling van zones met ouderdomslijnen
 

 

Samen met de juiste producten gaan klanten met een veeleisende huid weer stralend naar buiten. Behandelingen zijn te segmenteren in BASIC, LUXE en VIP.
Wilt u als vooruitstrevende schoonheidsspecialiste of huidtherapeute als 1 van de eersten aan de slag met de HYDRA FUSION PRO in combinatie met de mooiste huidverbeterende formules? Wilt u de klanten verrassen met nieuwe behandelingen en nog mooiere resultaten zonder downtime? LAAT HET ONS WETEN. Misschien bent u dan wel de eerste in de regio waarover gesproken wordt en die mag stralen van succes! Stuur een email naar info@beauty-united.nl en laat ons weten waarom U onder de eerste selectie zou moeten vallen........

 

Wil je binnenkort met de Hydra Fusion Pro in je instituut gaan werken met een snel terugverdienmodel (ca 20 behandelingen)
inclusief een gratis pakket EKSEPTION SKINCARE producten die perfect matchen bij deze behandelingen?
Schaf dan nu de HYDRA FUSION PRO aan als 1 van de eersten in je regio inclusief een dag training aan huis!

Wil je kijken of gespreide betaling een optie voor je is:
Vraag ons wat dat voor jou inhoudt - VRIJBLIJVEND - en geniet toch van het fiscaal voordeel.
Past dat bij je? Stuur dan een email naar info@beauty-united.nl met vermelding om welke apparatuur het gaat.
We doen niet aan lease via een (vaak te dure) bank of leasemaatschappij en ook niet aan tijdelijke huur.
Voor salons die vlot willen starten is er een aantrekkelijke 50 / 50 deal!

#microdermabrasie #hydradermabrasie #acnebehandeling #huidverbetering #hydrafusionpro #beautyapparatuur #antiaging

 

TATOEAGE VERWIJDERING & MEER

 

De TSR PRO IV is een ND YAG laser van unieke kwaliteit in haar prijssegment. Met de 2 bijgeleverde filters behaal je al bovengemiddelde resultaten bij het behandelen van (donkere en gekleurde) tatoeages, pigment - en ouderdomsvlekken, milde en diepere couperose. Uiteraard gaat aanschaf gepaard met gedegen theorie en praktijktraining en krijg je alle benodigde accessoires bijgeleverd. Training gebeurt op locatie zodat u en uw team meteen op eigen klanten kunnen werken. Huidherstel is bij alle behandelingen snel en littekenvrij!

 

Met het optionele extra filter en een additionele training kunnen ook huidveroudering, hardnekkige acne, slechte huidconditie, verhoornde huid en kalknagels worden behandeld op nagenoeg pijnloze wijze. Dit maakt de TSR PRO IV een zeer veelzijdige laser die, net al haar voorgangers, zich al goed heeft bewezen. Ook in het land gevestigde huidtherapeutes ervaren de TSR PRO LASER als prettig en efficiënt werkende laserapparatuur. Met een speciaal filter en carbon crème kan ook acne en huidveroudering of kalknagels te lijf worden gegaan:
https://www.facebook.com/JerryVersluis/videos/1605210319561473/

 

BEAUTY UNITED biedt na aanschaf kennisdeling met medegebruikers in het land door middel van een geheime groep op FACEBOOK, 2 x per jaar de gelegenheid tot nascholing in ons Training Center en een actieve houding bij moeilijke cases. Onderhoud is gering en wordt door BEAUTY UNITED zelf gedaan tegen markt conform tarief. In het eerste jaar heeft u all-in garantie en in sommige gevallen recht op gratis vervanging van apparatuur zodat het behandelen van uw klanten geen tot weinig vertraging op loopt. Wij zien u graag in EDE voor een demonstratie!

Wil je kijken of gespreide betaling een optie voor je is:
Vraag ons wat dat voor jou inhoudt - VRIJBLIJVEND - en geniet toch van het fiscaal voordeel.
Past dat bij je? Stuur dan een email naar info@beauty-united.nl met vermelding om welke apparatuur het gaat.
We doen niet aan lease via een (vaak te dure) bank of leasemaatschappij en ook niet aan tijdelijke huur.


Het aanschaf bedrag van de TSR PRO IV inclusief alle filters, training op jouw locatie en NL handleiding + ondersteuning is zeer aantrekkelijk,
ook voor de PMU-, kleinere- en startende beautysalon.

 

MULTI MESO GUN

De nieuwe mesogun - generatie, verbeterd & geleverd door BEAUTY UNITED,
is te gebruiken met 1 en 9 liners voor variabel en flexibel werken op de huid.
De oudere mesogun technieken zoals bijvoorbeeld de U225, PISTOR of CONCERTO
geven vele "stootjes" met een single needle, soms tot wel 4000 stuks per behandeling of zone.
De MULTI-MESO zuigt lucht aan en gebruikt deze zelfde lucht
om via de naaldjes de steriele mesococktail met beleid in de huid "te duwen".
Meer resultaat, een comfortabeler aanvoelende en vlot uit te voeren behandeling!

Toepassingen:
- Volume/elasticiteits verbetering (hyaluron/organisch silicium)
- Huidconditie/weerstands verbetering (hyaluron/63 vitamines/anti-oxidanten)
- Anti pigmentatie, anti-rimpel, under-eye treatment, haarvermeerdering.

Uiteraard wordt de MULTI MESO geleverd inclusief een set steriele EKSEPTION cocktails,
een set disposables en een (verplichte) trainingsdag op locatie!
Uitsluitend voor professionals: schoonheidsspecialistes/huidtherapeutes/cosmetisch artsen.

Wil je kijken of gespreide betaling een optie voor je is:
Vraag ons wat dat voor jou inhoudt - VRIJBLIJVEND - en geniet toch van het fiscaal voordeel.
Past dat bij je? Stuur dan een email naar info@beauty-united.nl met vermelding om welke apparatuur het gaat.


INCLUSIEF SET COCKTAILS-DISPOSABLES-TRAINING

€ 695,00

  • Beschikbaar

MESOLIGHT - L : LED THERAPIE COLLAGEEN BOOSTER & ACNE LAMP

 

LED THERAPIE is jaren geleden bedacht voor NASA-astronauten en kort daarna overgenomen door de dermatologie. NCBI-GOVMED (onderzoeksinstantie) en onderzoek op meerdere universiteiten voor Dermatologie heeft inmiddels meerdere malen bevestigd dat het 1 van de meest veilige en effectieve methodes is voor de aanpak van diverse vormen van acne. Ook voor het stimuleren van de fibroblasten, ofwel de aanmaak van meer/ beter collageen, is het resultaat aangetoond. LED THERAPIE gebeurt met vastgestelde frequenties SMD LEDs en is "koud licht".

 

De MESOLIGHT- L is eenvoudig te bedienen en geeft zeer mooie resultaten in combinatie met de goede huidproducten en kuurvormen. Het gebruik van suppletie kan de resultaten nog wat versnellen door de huid vanuit het lichaam meer "brandstof en bouwstenen" te geven. In 20 minuten kan je een LIGHT PEELING geven, LED THERAPIE toepassen en afsluiten met mooie serums en crèmes. Dit maakt het een mooie huidherstellende behandeling in weinig tijd en weinig inspanning. Uiteraard wordt de MESOLIGHT ook ingezet bij huidverbeterende VIP behandelingen om huidveroudering te remmen en de huid (lees collageenproductie) een mooie BOOST te geven.

Bij aanschaf van de MESOLIGHT- L krijgt u een volle dag training in uw eigen praktijk. Zo kunt u en uw team leren uitleggen wat het LED - therapeutisch licht precies doet en leert u diverse methodes om de MESOLIGHT L het beste tot zijn recht te laten komen. Regelmatig hebben wij mooie pakket-aanbiedingen in combinatie met EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE. Vraagt u er gerust naar. Een mooie kans om met verrassend lage investering verrassend hoge resultaten te boeken!

 

NIEUW ! SR - 06 SKIN UPDATER BEAUTYAPPARATUUR

De SR-06 SKIN UPDATER is een nieuw ontwikkeld device voor toepassing in de salon voor huidverbetering.
Hij bevat een Ultrasoon kop waarmee ingesluisd kan worden, de huid kan worden opgewarmd tot max 42 graden (voor diverse doeleinden), lichte vibromassage gegeven kan worden en gekoeld kan worden (bijvoorbeeld voor het kalmeren van vaten, sluiten van poriën of koelen na harsen).
Met het kleine behandelvlak aan de onderkant kan de huid rondom de ogen tevens worden behandeld. Een ware alleskunner om leuke nieuwe schoonheidsbehandelingen in uw beautysalon te kunnen geven die ook nog een mooie ervaring en mooi extra resultaat bieden.
En weet u wat het leukste is? U krijgt er ook nog een NL handleiding bij PLUS wat voorbeeld-protocollen die wij hebben uitgetest!

€ 139,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

MESOLIGHT S LED MASKER INCL PRODUCTEN & PRIVE TRAINING

DE ideale combinatie! U bestelt het Mesolight S LED MASKER, krijgt een pakket aan bijpassende producten EN een mini-training zodat u weet hoe u het masker het beste in kunt zetten in uw salon. Hoe wij dat weten? Omdat we al 15 jaar ervaring in huidverbetering hebben en al bijna 9 jaar met PDT.
Photo-dynamische therapie werkt dieper dan u denkt omdat licht de huid beter kan betreden dan andere vormen van energie. Het activeert de cellen (het rode licht de fibroblasten /"collageen-fabriekjes") en het blauwe licht de ontstekingscellen. De training gebeurt op een datum in overleg met u, hier in Ede in ons centraal gelegen BEAUTY TRAINING CENTER van BEAUTY UNITED waar u gastvrij wordt ontvangen en ook de behandeling zelf zult ervaren.

€ 499,00